Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, June 5, 2009

.convo dip.

akhirnya, setelah jenuh menghabiskan diploma itu hari, sy suda selamat convo dgn jayanya. sebelum start istiadat convo, air mata bergenang dlm dewan, sbb bila pk, time diploma saat paling haru sy alami. mcm² jd, perasaan berbagai sgt ada.

time diploma sy belajar kenal betul, siapa itu kawan siapa lawan. time diploma sy btol² blajar cmne harus kuatkan semangat + tabah setabah²nya dgn apa yang jadi. time diploma sy blajar sikap bersabar even kdg² apa org buat melampaui batas. time diploma jgk la, sy blajar utk berkurang ajar sama org yang tua dari sy (ai maksudkan encik shinbei) krn dia sgt² menyusahkan sy sepanjang hubungan kami (dulu).

even penghujung convo, terkilan sbb xdpt convo skali dgn kawan² baik sy, sy bahagia krn family sy sentiasa bersama sy. bila ibu n ayah menangis peluk sy keluarnya sy dr dwn, sy thn utk x join skaki nanges tuh. kata ibu, if dia igt mcm mana sy start masuk uitm, dgn hal bagai, dgn mslh sy ketika final sem kt uitm, dia sebak. well ibu, aten lg sebak.

final sem, sem paling teruk. even dieorg xknal sy, sdp mulut je bercakap. jaja cerita kt semua lect. n finally, sy xtau nk ckp either sy patot happy or x tgk ex-classmate terima scroll dlm keadaan di usung dgn kerusi roda hari tu. dia xtend 1 sem, sbb accident before paper ctu. if igt balik muka dia dulu + ayat + suara dr mulut dia, sy patot ckp, padan muka, tp, xpela, sorry, ai xla sekejam u, get well soon ya! lepas ni, jadi orang baik² sket. [ ala, confirm cite ni smpai kt ko nnt, ak tau blog ni ada stalker, :) ]

tp, xesah la. yang penting, ingat ya semua, hidup ini berpusing. kalau dulu orang ngate, biarlah, yang penting, tuhan tu wujud, tau apa yang orang buat, ko ngate dulu ak sdgkn ko xde kaitan, skrg, ko terima jgk balasan, boleh?

i'allah, nxt 2 yrs, convo degree, baru nk happy sehappy²nya. :)


nxt entry - my best friend wedding, sufy. :)

16 comments:

Kimie said...

wah besh sume org dah konvo..bila time aku neh..hehe tahniah2..

FaRHaNa-KuN said...

Bowlaaa! Very2 the congrats la yanggg! Hepy graduation :D eyh kite gi aa convo aritu. tak nampak ponn bowla? balik awal ke? Uh dasatnye final sem u :( ade org jaja2 ke..dasat tol. neway, moge2 hepy slalu. tape degree bole pulun abes2. tatau pon bowla course pe smpai skang :D
eeee sufy nak kawen dah? mesti u excited gile kan. :D congrats gak kat sufy.

takecare. syg kamu :)

nj said...

fatin...
TAHNIAH!...u r done with the first one...now u should do better with the next one!

*pstt...how come I didn't know anything about 'that'??

BURDHANI said...

congrats dik!

gud luck 4 da years in degree plak(",)

Framestone said...

tambah lg 2tahun..convo master pulak ek

naithrousz said...

biasa la mulut org ball...
kalo org2 yg cam2 usah ko pdulikan ball..
buang masa je...haahaha
watevapn congrates cik ball ya!!!

damme damiah said...

wah, tahniah2!
suka2!
hehe
aku pun tau jugak la cite ko sikit2 kan
xpe, it shaped you into stronger lady now, kan?
:]
take care

.fatin nabila. said...

kimie : xlama dh tuh, tq!

feno : ye feno, final sem kt uitm, haru biru jadinya, siyes, sedih yang amat, gigih je nk abeskan sem tu, 3 4 bln aser mcm lama gila, berdua dgn sufy kental dgn semua, :). sufy nikah arieni, agakla xcited! :)

puan norma : tq puan! xtau cite? xpela, segan lak nk cite balik`. naya kena lg² dgn lect acc.

cik aja : tenkiu!

framestone : convo degree baru bah..

ja : kental skrg ja, leh jd tukang nasihat lak tuh, hehe.` baik².

damme : tq.! ko tau cite tuh, yang sedih ade kot ko xtau, tp, xesah,pengalaman sume tuh, sbb skrg ak aser ak nih kire..
"i'm stronger than yesterday!"

adreYna said...

waa...dh konvo yekk..
best kan???..
pepun congratz bowla...
blaja rajin2 ntuk degree..ok??

adza said...

kita akan lalui degree ngan happy~
jom2..

congrats~

Ladyee.Ladybug.Yna said...

congret2 ball...

KoNda-KonDi said...

huhuhu..tahniah fatin...smoga teruskan blaja..hehehe..

S h i n o said...

wah congrats fatin.. :)

syalizahanim said...

tahniah2! dah convo ye kamu. best nye. tak sabar ohh mau convo juge..

Atikah-san said...

bowla....
congrate dow utk grad...hehe...
mst rse best gle kan lps daa abis..
apepon thniah sbb dpt scroll...
next step ape lak?
^^V

UnPerFecT LauRa said...

nnt nk konvo degree ngn aten..
huahua...