Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, June 20, 2009

.cabut rambut.

ini kisah ttg pompuan. mayb bukan sume pompuan, just kbnykn pompuan ada hobi ni. ak pon, kdg² bila xsedar, tgn ni gatai hinggap atas kapla. konon selai due gatal, kasar, tp, bila dh syok, hambik ko, berhelai².!

lps tu, start tercacak sana sini. if pakai tudung, anak tudung nipis, tercacak kuar rmbut baru nak naik. if yg free hair, buat belah rambut baru, ala² cover pny psl.

tp kan, ada yg terlebih addict cabut rmbut nih. kdg² smpai menakotkan. contoh, tgk pic bwh ni. ni, mmg dh addict tol cabut, smpai botak ayam kapla tu. xpsl kepala kene taruk minyak gamat kasi rmbut cepat naik, nama tuan pny kpala dirahsiakan atas permintaan, haha! xsayang rmbut ke pe dey ..?


11 comments:

leena said...

hahaha... saket la cabut rambut..

Yna Izyana said...

haha,aku pun de gak habit ni.msa kat scipp dlu lg.pastu ble realize mcm ade part kpla mcm da nk botak.gila takut.then stop habit.serik sudey.

Diya Kamaruzaman said...

huhu. adik diya ada habit camni. slalu gak kena tego ngan mak. sbb dah sampai mcm botak sikit bahagian depan rambut die.

diya ni walaupun takde habit gini, rambut still mudah gugur. huhu

adza said...

hehhe~ aku juga suka cabut rambut..
bila nk exam, fuh.. lg laa.. iskk~

erkk~ mcm ku tahu jea kepala siapa itu.. hakhak~ :D

am_am_am said...

kat scipp dlu ade je yg jenis cabut rmbut konon rambut gatal. pastu terikut gak kejap. sebbaik xbotak..wiu.
tapi mcm best gak cabut rambut neh..haha

lieya orange M.I. said...

...uhuhu, ini juga terjadi kat maklang ku...
...licin menyala di tgh...=D

13may said...

hoh? sampai camtu sekali...hehhe hehhe

.fatin nabila. said...

leena : mmg sakit pon. hee`.

yna : ak igt lg, kt scipp dulu, ko, dyh, n beberapa lg, duduk bertingkat kt bilik prep, sorang ats lantai, sorang atas bench, sorg ats meja study, sorg ats lg, haha.` cabut rmbut, dasat la korg, ehe`.

diya : nth, sbb dh jd habit, xprasan tgn bgerak tau cabut, hehe`

adza : xde2, ko xknal kpale sape tu, haha.`

cik am : rmai menghidap pnyakit ni time kt scipp tau, hehe`

lieya : mak lang lieya tu asal2 cabut uban kot, uban abes cabut, trus cabut rmbut. kite de mcik camtu, hehe

13 may : sampai, sampai. lol

syalizahanim said...

haha..takut ah tgk rmbut da jd cmtuh.mmg ramai org habit cmtu nnt tanpa sedar rmbut da kosong kt tgh.huhu

bobostrobos said...

eee...rambut fatin eaaaa!!!

.fatin nabila. said...

hanim : so, jgn cabut oke.`

asyraf : dey, rambut makcik tuhhh`