Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, June 25, 2009

.bila babi bersin.

susah tau x, sume la nk kena jangkit ngn selsema dia. bkn nk kate, tp, if dh gini, sume kasi phm la, jgn la dok pg tmpt babi dok bersin. if dh terduduk, duduk la diam², bkn nk halang, tp, utk kebaikan sume org. if ckp byk pon, xleh jgk, kang kuar peribahasa "dh nak jadi".

still phm, ada org mayb nk lari, takot kena tempias, tp, sedar xsedar, dh jadi pembawa. cakap ini, takot salah, cakap itu, takot salah jgk. nk buek camano eh skrg. hope x menyinggah kt trg + mlc. :). tetibe ak mcm emo dlm hati hari ni bila lyn berita dr siang psl selsema babi.

7 comments:

Yna Izyana said...

sebab selsema babi ni,uitm xlulus lawatan ke luar negara.huhu,sadis tol.

Diya Kamaruzaman said...

scary betul bila diya terkena selsema baru ni. takut lah terkena itu selsema encik bab kan. tapi, alhamdulillah. dah okay sekarang. huhu

p/s-harap fatin dah cool down sket sekarang =)

syalizahanim said...

babi bersin takpe lg sbb jrg org pg jmpe babi pi if org bersin x tutup mulut tu yg pyah sbb kte sllu jumpe.huhu

lieya orange M.I. said...

...kat UUM bnyk student international...
...hope bersin babi ini tidak menyinggah...huhu

Faizal@poyan said...

salam fatin..
bebawa sabar ya tu dugaan allah untuk kita...

Faizal@poyan said...

salam fatin..
bebawa sabar ya tu dugaan allah untuk kita...

.fatin nabila. said...

yna : tau xpe. tp, bagus pe vc nih.`

diya : seb baek, tp, diya kesana, tuhan lindung, xde apa. alhmdllh. :)

hanim : babi bersin merebak kt org, then org bersin. sume bahaya. :p

lieya : if dieorg x kuar masuk ngr, xde pe kot.

faizal : baikk. :)