Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, June 6, 2009

.best friend wedding.

semalam, menghadiri majlis perkahwinan kawan baik, si sufiyyah dan firdaus. dah kawen kawan yg sorang ni, nama lg jodoh kan. yg bezakan atr satu sama lain, cepat atau lambat shj jodoh itu sampai.

sufy, kwn baik spnjg di uitm. spt entri sblm ni, sy pnah ckp, final sem time diploma paling haru spnjg hidup. nsb baik, spnjg tempoh itu, sufy sentiasa ada bersama. bila rasa sedih @ happy, raikan berdua. yg lain, dh pon practical, so, kami yg "study leave" 1 sem, bawak diri berdua.

si firdaus jg, bkn la org lain. ex-uitm D jgk, cuma lain course n dia senior kami. apa pun yg jadi, sy yakin, jodoh mereka kuat, sbb tu hbgn dieorg kekal n berakhir dgn ikatan sah itu. siyes, sy percaya, si daoh ni merupakan lelaki paling layak utk sufy, yg boleh bimbing si sufy ni menjadi yang lebih baik dari hari sebelumnya. cehh, ayat x hengattt..! hehe`

yg penting, semoga mereka berbahagia, sampai bila². :)

. pengantin : sufy & daos .

. sufy - me .

. leen - me - sufy - ila .

. L to R : pg - ila - me - leen - sufy - daoh - chem .

malam sebelumnya pulak, berlangsung majlis pertunangan. sampai je kerteh dari kl jam 5 ptg, sy terus bersiap dan berkemas pe patot. pukul 8 sy bergerak ke dungun, nasib menyebelahi, majlis xstart lg time sy sampai. jam 9 cmtu, sempat iring si pengantin ke pelamin utk sesi sarung cincin.

. pink chantek dgn kamu supiah! .

. (^_^) .

. sufy & me .

td, belek pny belek, jumpa 1 pic ni. pic ni, si sufy send kt comment friendster. tp, ai x approve time tu, tersilap tekan cancel utk semua. tp, b4 tu, sempat la save dulu pic ni. so shweet ayat dia.



fyi : bowla itu nickname lama sy. :)

10 comments:

Ladyee.Ladybug.Yna said...

turn sy g kenduri kawen ialah esok.hahaha.asek tgk org kawen je.serunuk la pulak.bila la turn dri sndri =P

Princess Liyana said...

hehe..cantikksss btol pgantin2nye..berseri2..huhu bila la nk smpai turn diri sndr ni..;)

tuan empunya blog bila plak?ahaks

FaRHaNa-KuN said...

waaaaaa chanteknye sufy!
suke tgk :D. moge bahagie smpai akhir hayat. aminnnn. :)

yOnnA said...

babe,cantik lah ungu kawan u tu!! terang benderang :p ngee dalam custom album dia nnt sure lawaaa gila :p

lieya orange M.I. said...

...pengantin cute laaaa...
...semoga bhgia ke anak cucu...
...=)...

CIVIC Power said...

Wah best dapat datang kenduri kawin..
bole makan ayam masak merah dengan jelatah..
jgan dilupa sirap juga..
wuuuu sedap wooo..

-Mike bile plak nak kwin?-

{Suria Muhammad} said...

i remember this girl, slalu ada dlm pict kamu kt fster dulu kan? :) she looks alike my friend alot. mula2 ingt org sama

bestnye kwen awal. aku gak la dok tekapai2 lagi. huuu~

.fatin nabila. said...

yna : ko dh de bf, bila² pon boleh. hehe.`

liyana : before jan 2013, i'allah. [spt yg dirancang si ayah], tp, bf lgsg xde lg. hehe`

feno : aminnnn jgk..

yonna : a'a, purple dia i aser chantek, berkenan tgk, sbb bese i dh slalu tgk purple yg xchantek, xtau nk describe cmne, hehe.`

lieya : aminnn.. ;)

civic : carik kan calon leh?

sue : skrg pon de lg sue, tp, lm album private tu, hehe.` dungun mari sufy ini, ngee`

LyNn said...

huahaha..buwla, pic mu melaram dkt A Beach Resort tu xde ke?? hoho

Diya Kamaruzaman said...

cantik lah kawan fatin ni [fatin pun comel jugak =D]. tahniah utk dia, moga bahagia selalu =)