Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, May 17, 2009

.transformasi - tiara - talentime.

semua xsedap. dlm sejarah, konsert akhir AF menanahkan senanah-nanahnya telinga orang yang mendengar. [orang itu my family n ai, :p].

lagu yg dibagi ntah pape, lgsg xsdpt. boleh join da club ngn lj, calon masuk carta minggu ni, nxt week trus kuar. nasib baik ada stacy, fav dr dulu, baru terasa mcm, "eh, ak tgk af la nih". persembahan dr 9 student yg terkeluar pon bagus bah.

pengkritik, adlin jgk yg smart bila bercakap. bukan sekadar mencedok idea dr pengkritik lain sbg modal utk mengkritik. bkn sekadar memberi ayat spt "persembahan yang sangat bagus", "ini la yang saya nantikan dalam konsert ini", "all da best to you", "good luck in ur future", "persembahan terbaik mlm ni" n what so ever. album hang pon xlaku, senyap ley?

paling sy anti dr musim lepas, xde pengacara lain ke boleh handle AF nih? smpai, 1st time la, ibu n ayah tido awal, xmo tgk gara2 si pengacara over. bak kata ibu, AC ni yg lebih2 nk nyanyi, nk blakon bagai, dulu aznil mana ada ganggu persembahan pelajar. see, ibu sy pon bersemangat oke! ahaaa.`

kesimpulan, transformasi oleh cik T membuatkan AF menjadi seperti satu talentime. adoiyai. syukur, xikut AF nih dr awal, dh konsert 7 br ikut betul2. if x, membazir masa.

11 comments:

syalizahanim said...

aah wey.ak pon tak puas ati.tak best lansung.isk!lagu ntah pape.
ak pon tak join ngat af7 nie p sbb ASTRO asyik duk ulang2 x abes2 cte pasal af tiap2 ari.ak pon terpakse la tgk setiap konsert even tak tgk scare live pon.huhu.btw mmg tak puas ati!

nj said...

fatin...
last saya 'kemaruk' AF zaman MAWI WORLD...lepas pada tu tak tengok langsung...
tak best yer???

S h i n o said...

betol la..tahun semua penyanyi xde aura..sangat buhsan..

Farah Amin said...

sangat setuju~~~

konsert final rncgn nyanyian realiti tv yg paling hampeh dlm sejarah. i tgk kt youtube pun sbb nk tahu who's the winner. haih.

.fatin nabila. said...

hanim : haha, mmg xbest kn. teruk. paling xsedap.

nj : iye puan, langsung xbest. taon lepas pon oke lg sbb de stacy. af5 pon ok lg, mila ada jgk. yg ni. carik kt youtube ye puan.

shino : agree with u.!

farah : mmg xbest farah. tgk live lg la beng-ang.

damme damiah said...

aku tak faham kenapa semua lagu baru macam lagu yang tak uptodate langsung. macam takde aura. macam tak menarik

*emo*

aku rasa akim patut menang haha

tp aku benci bila student sebok bising masa pengkritik tengah cakap

Ladyee.Ladybug.Yna said...

haha.btol2.AF7 xbest.ape transformasi tah aku pon xtau.ciput je hasil.konsert akhir tp xgempak lgsung.lgu tahpape.pastu student sekor2 kuat mnjwb msa time kritik.

*buwek! aku xteruja dgn AF7!

S h i n o said...

http://encikshino.blogspot.com/
URL changed! :)

lieya orange M.I. said...

...hyeee...
...aar, broadband celcom mmg sesuai sikit, maxis hancur laaa, no network lgsg...
...yup, af 7 mmg hancur babe...

Diya Kamaruzaman said...

nasib baik tak follow AF7 [satu2 nya AF diya tak follow, huhu]. ramai jugak yang mengadu konsert akhir kali ni paling bosan. erm ... faktor pengacara tu paling diya bengkek. memang tak leh terima ah gaya AC yang ter overdose tu.

.fatin nabila. said...

damme : cikgu² dia kasik lagu nth pape. mmg xbest lgsg. student byk ckp, pelik af taon nih, blagak pandai lak.

cehh, ak emo terlampau tuh, hee.`

yna : xde transformasi pon, pengetua die prasan terlebeih, bezanya just de konsert tema teater je, 2 je pon. SS.

shino : baik! :)

lieya : kan, kan. hee`

diya : setuju sgt diya. dia teruk sgt, over acting. xtau nape astro pilih dier. taste xde tol la.