Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, May 26, 2009

.tentang azreen.

2 hari lepas, azreen si anak buah dtg umah. kali ni, pny la bagus bdk ni, baik btol, xde ngoek sana sini. if x, ada je xkena, lekat je ngn mama dia. alkisah, si azreen ni dh masuk taska. ai ulang, taska ya semua. dia dh mula belajar seawal 1 tahun 3 bulan, cerdik la anak buah ak nnt seksok.

tp, mayb sbb terlalu aktif di taska, kali ni, semua pic yang amk, sume xjd. gerak sana sini, xleh nk diam langsung, tp, aunty kamu nih suka tau! haha.` dlm byk² pic, 3 keping je yang jadi. 2 pon, bkn senang nk snap pic dlm keadaan dia diam. ai guna cam murah je, xkesah pon!

1st pic : time ni elok melekat ngn nenek dia. kepala laju kejap kiri kanan, main remote tu. then pggl je "azreen, pandang sini", trus snap. if x, xdpt la nk amik.


2nd pic : yg ni lg pyh si 'anyah' dia nk snap. mama dia pegang dia, konon nk snap pic sekali pon xdpt la no. nk jd cite, dia dok mencangkung terdiam tu lpas ak amik 2 hanger, lagakan sesama hanger baju tuh, trus dia terdiam. nak tarik perhatian azreen xperlukan barang mhl ya semua, dia lebih berminat tgk alat yang mcm pengetuk lalat, tgk org baling dart, n dulu kecik² suka sama sudu n kunci dan lain².


mama : azreen, meh amik gambar, cpt.
azreen : xlayannnnnnn.. [dlm atie]. :p


teruja ya semua tgk hanger

3rd pic : yg nih, dia rindu agaknya dgn earphone asu dia. if masuk bilik asu, 1st dia amik handphone asu dia. b4 nih, dia xtau guna, kali ni, ak aser dh reti dh, earphone sumbat di telinga ye azreen.


rindu btol dkt si azreen ni. dia ni kdg² klakar tau x. bila nk berak, nk kena pegang tgn, then si anya n aunty akan nyanyikan lagu baba black sheep then kt ujung lagu tlg meneran sama ngn dia. bila nangis, abes anya n aunty tukang jadi choir dia nyanyi lagu "laba² panjat perigi", "twinkle²" dgn gaya²nya sekali.

ujung minggu nih, jumpa lagi ea azreen. kalo la azreen reti baca blog, nk je ak bocor rahsia si along, "azreen, ujung minggu ni, mama azreen dh plan nk g tgk movie n shopping² dgn abah mu itu, tp xnk bwk azreen, nk tgglkn azreen dkt anyah n aunty suh jaga". haha`

12 comments:

Princess Liyana said...

comelnye azreen tu..huhu menarikla..nk buang air kena nyanyi lagu baba black sheep tu..heeee

damme damiah said...

chumeyl gilak
mata sepat
pipi tembam
haha
gila ah setahun dah masuk taska eh

ije said...

suka rambut dia!!

Kimie said...

igt azreen ni laki tgk gmbr pmpuan la..haha silap2

Atikah-san said...

xpe2..sbb aunty kamu ni mmg baek..ader bakat daa tuh nk jd ibu~
hehe ;D

.fatin nabila. said...

liyana : hehe. best tuh, " ba ba black sheep have you any wool, uhh uhh", yes sir yes sir three bags full uhh uhh. haha`

damme : ok pe masuk taska, ramai kawan² dia, hehe.

ije : rambut tuh, kepit², jatuh. last² bior je, hehe

kimie : pompuan la dey.

tikah : well, 7/8 taon akan datang kot, haha.`

Princess Liyana said...

haha masih memikirkan apakah reason dinyanyikan lagu tu..comel je..hihi

.fatin nabila. said...

liyana : nak bg dia berak dlm keadaan happy. hehe. if x, dgn peluh, diam je pegang tgn or meja or pape die leh capai, if berak keras, mau die ngoek² nnt.

adza said...

hahha~
ayat xlayannn tuh xle bla weh.. ngee~ kalo ejay wat ngan gaya dia skali..

comel sungguh si azreen tuh.. dia da masuk taska ke?? iskk~ besh2..

pat laa dtg melaka.. hukhuk~ nk jjln tp duet xda.. :((

fezaL Mohd said...

comelnyer... nk je cubit pp haha

Diya Kamaruzaman said...

ya Allah. adorable giler ini budak! tapi sangat hyperactive ye. huhu. siap kena jadi koir pulak utk azreen =p

MEMEYlicious. said...

.comel la die. =)