Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, May 10, 2009

.merdeka!.

alhamdulillah, selamat sampai rumah lebih kurang sejam lepas. bahagia xterkata afta perasaan seksa dtg tetiap arie sepanjang musim exam. even, hakikat, bila gap nak ke nxt paper tu, sy merewang melayan movie yang baru kuar, tu sekadar cara untuk relax. [jangan pertikaikan cara sy. cara sy untuk sy, n sy tau, cara semua orang berbeza. :p.]

nway, exam yang lepas, even ada 4 paper je, xtau nape, sy rasa perit sangat nak habiskan itu sume. rasa lain berbanding time diploma, ambik final exam macam pg amik quiz @ test biasa.

tp, semua dah lepas. cuma berharap, yang baik² akan datang kemudian nanti. (^_^).

1 lagi, terima kasih banyak² kepada kamu² yang wish. thanks, :)

9 comments:

damme damiah said...

yeay!

aku dah cuti seminggu pn masih kekok lagi bersenang lenang sb masih dlm mode exam haha

selamat bercuti!

Corey said...

glad ur seksa finally settled hehe. I lak this year ntah kenapa jadi fanatik AF balik. ingatkan zaman tu dah over.. Tahun ni gigih semula. tak sabar nak tunggu habis AF7 ni. seksa jiwa raga sepanjang 3 bulan lepas hehe

S h i n o said...

selamat kembali.
haah sekarang kamu kena fikirkan apa yang patut kamu buat pada masa sekarang ini :D

Nuur Ailmi said...

good2... sem break patot di sini dengan sebaik2nya.. ehehe... blaja 3rd language awal2 pun oke.. haha

Jard The Great said...

hope u did good.. hehehe..

nj said...

fatin...
zaman saya dulu, Principles of Mgt tu saya score A+, Business Statistics pun A+....so rasa2 blh dapat cam gitu tak? You better be...
Alhamdulillah dah boleh bersantai rawak la awak ye. Jgn rewang2...tolong mak kat rumah tau!

Ladyee.Ladybug.Yna said...

hah! dah kembali, da lama aku tunggu entry baru. hak3.

Danial Ikhwan Jaafar said...

oh tahniah sebab dah abih exam! =)

adza said...

hehhe~ exam da abes..

ko pun da slamat smpai umah..

muvie br da kuar.. jom g tgk.. hahha~

aku ahad nih nk blk melaka balik da..

see u there.. xsabar tunggu ko dtg 30hb nnt.. hope le jumpa laa..

aku da busan duk umah.. br dua ari.. hukhuk~