Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, May 14, 2009

.layout.

cari pny cari, layout ni je yang berkenan.
tp, still xselesa dgn 3 column.
mcm nk tukarkan jadi 2 column.
masalahnya, kawe xreti. haih`.

em, ishk..

9 comments:

adza said...

hahha~ comel..
cupcakes.. :D

Jard The Great said...

practice makes perfect.. hehehe

damme damiah said...

dah cantek ah mcm ni aku rasa
sangat kemas

Atikah-san said...

i like the color sbb wane coklat..ahhaha

kuIna LadyInRed said...

3 kolum.. warna cokelet... cantik

Ladyee.Ladybug.Yna said...

3 column not bad what. comel. mcm nk mkn je blog ko ball. haha.

panggil aku shEh said...

layout ni okay jer..
font pon ok gak

Diya Kamaruzaman said...

sangat comel blog fatin ni!

adreYna said...

cun r template ni bowla..
xyah tukarlah..
blaja gne yg 3column k..