Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, May 28, 2009

.away for a week.

bertolak ke melaka esok. tetiap minggu la nk balik mlc kan, mmg xde kije btol. bersama family terchenta untuk beberapa perkara.

misi yang pertama : menghadiri majlis perkahwinan si sepupu. even, byk sgt kisahnya sblm ni, xpela, sedara kan, bila ada undangan, harus untuk kita memenuhi jemputan itu. boleh merapatkan silaturahim, jumpa ramai sedara, ayattt.. :)


misi yang kedua : convocation, sidang ke 11, uitm shah alam, giliran ke 269. ini masanya untuk mendapatkan bunga-bungaan atau teddy²an, *wink*


misi terakhir : menerbangkan si angah setinggi mungkin. :). biarlah si angah ni bahagia berterbangan, kasik kurang sket pot pet ishk ahh dia, heee.`


i'll be back ... :)

8 comments:

ije said...

misi 1 tu bersama ayat yang cool!! =D

Princess Liyana said...

Slmt mjalankan kesemua misi!huhu.bestnye dpt bunga kan,2 yg xsbr nk konvo bln 8 ni.huhu,slmt mkn ns myk!ahaks

adza said...

hehhe~ yeay.. pat2.. xsabo da nk jumpa ko nih.. lalalalla~

damme damiah said...

eh, ko konvo?
beh2

Ladyee.Ladybug.Yna said...

haha xbyk sgt angka giliran ko ball.round 2nd je tuh.hehe.congret2 :D

Kimie said...

selamat berkahwin..haha

CIVIC Power said...

kabor yong..
Udah tukar page ye..
apa2 pun misson for the weeks..
is hati2 jln raya..
dont drink n drive the car if u don have a license.. okey!

S h i n o said...

harap semua misi dapat diselesaikan dengan berhemah..:)


url changed
http://www.encikshino.com/