Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, April 3, 2009

.JANGAN KURANG AJAR!.

ini e-neraka.com, jgn cuba untuk scroll ke bawah jika anda mengharapkan untuk membaca e-dunia.com @ e-syurga.com

----------------------

03 4045 1147


itu public phone pny no. xtau jantan celake mana pny la kimak otaknya call hp si ayah then maki2 mention my name. mmg babi sial pny manusia, bkn skali, dh berkali2, kalo dh nama bodoh + bengap + bebal tu, jgn la tunjuk sgt, sangat la setan xley nak bezakan nombor ak dan nombor ayah ak.

pengecut + penakut, telepon xnk gtau sape nama, terus terjah maki. ko ade te*o ke xde? mcm shial. setakat call, then ckp xsmpai seminit, anak buah ak azreen yang setaon 2bln pon bley buat cmtu la.!

call gune no. public, if berani, call la gne personal no., cari no. hp ak smpai dpt if ko btol2 berani, anak jantan, jgn setakat berani call no parents, sbb bila ko buat cmtu, lg senang ak nk detect sape ko.

berapa kerat je ada no. ayah ak, ak xbodoh, ak ade otak, ak bukan br lepas xcident then ilang ingatan. ak igt lg dgn sape ak pnah pkai no. ayah ak untuk call "LELAKI". n ak xtau either ko bc blog ak ke x, tp, ak tau, salah seorang @ dua org yg ada no my parents, tau psl blog ni. jgn auta, ak dh ckp, ak xbodoh.

KEPADA KAMU JANTAN, JIKA KAMU YANG BUAT PANGGILAN ITU, DAN KAU BACA INI BLOG, CALL AK PERKENALKAN DIRI KO DAN BGTAU APA MASALAH KO, CUBA MENJADI JANTAN YANG SEPATUTNYA, BUKAN PENGECUT!

n kalo kamu xde no.hp ak, em, mmg kesian kn, hantar la kt email ak, memane e-mail yg ko tau, n tulis SUBJECT, if email bodo tanpa subject, AKU BIASANYA DELETE. amk kesempatan yang ak bg utk ko tulis apa masalah ko sbnrnya, either ko mental disorder or hape?

bila ak dh cukup bukti, jgn ckp ak xwarning, sbb, instinct ak kuat mengatakan, ak kenal suara itu, n kakak ak pon ley cam suara tu, n jgn terkejut if ak ckp, ak ada rakaman perbualan itu, xpercaya, better ko percaya. xpon, bila ko upah lg kwn suh call, lg la PENGECUT!

n if ko nk bg comment, silakan, ak on annonymous pny status, tp, if ko anak jantan, sila letak nama ko dibawah comment itu, if ada te*o la, if xde, xpela, ak fhm la, kategori PENAKUT serba kedayusan.

WARNING 1 : Jgn pernah call lagi ayh ak, n seandainya ak terima lg call yang sama, ayat yang sama, salah orang ko cr psl, xde orang yang pernah kenal siapa ak dgn sedalam-dalamnya, ak akn uat sedaya mungkin utk balas balik org yang ganggu idup ak & family ak.

WARNING 2 : Jgn pernah kurang ajar dengan ibu ayah ak. ak xpernah berkurang ajar dgn mereka, apatah lagi bercakap kata makian dgn mereka, ko dajal mana yang berani buat cmtu? if lg skali ko call, then ayh ak yg mengangkat, then ayh ak yg dgr makian itu, i'll kill u.! meraka ibu ayah ak, bukan mak bapak ko yang ley ko kurang ajar, INGAT!


---------------

jgn ingat ak berlembut, ak uat dunno, ak diam means aku lemah. AKU X SELEMAH ITU oke!

10 comments:

CIVIC Power said...

Uih sabor yong,

Mike boleh bawe pekare ni keatas..
atas mane tak tahu..
Ex mike le tu kot

damme damiah said...

macam sangat kurang haja jek. dan gila pngecut.

BURDHANI said...

sape la yg sggp wat adik bowla ku cmtu.

jahatnye jantan tu + mmg pengecut gila(xseswai untk pggl
lelaki dah).

apepon, mesti dia kecut perot dh pasni kalo bc entri ni.

sabar ye bowla~

Ladybug Yna said...

cettt. syial pnye jantan. pengecut tahap babun daaa. woit LELAKI itu, face to face sama bowla lor. ko x malu ke jd dayusssssss! apa daaaa.

ex ko ek bowl? xsia2 ko 'setan'kan dia. mmg xguna lor. bkn jatan...

[ a l i y a ] said...

uiks,orang mcm tuh teruk gila,die ingat mak ayah ni ape?ceh,tak gune otak betol la,kalau dah melibatkan family, u have to take action,jgn duk diam2 ekk.....go gurl...chaiyuk222

. angah yg hebat . said...

kepade lelaki yg berkenaan . ko col tu ak yg angkat . ko anak laki yg de telo, meh brani berdepan ngan ak . jgn duk nk maki cmtu je . ak x kn bg ko idup senang nt . x cukup tanah ko nk lari nt . ko adelah jantan yg kecut telo2 nye . meh sini meh , depan ngan angah yg baek . brani ko wt cmtu ngan mak ayh ak !
. if x pecah muke ko , if x pecah telo ko , jgn pangil ak angah ! .

. *sedikit sensored . tumpang lalu ye achik . ai geram ni . setakat area sentul, gue de link baek ngan polis area sentul . angah de link ngan corporate security division petronas n semuenye adelah polis ! setakat sentul tu , ley pecah gak la telo jantan tuh .

. saye adelah angah ! .

filanastasia said...

fatin : nak bantuan tak?? fila pun tgh panas neh.. kalau dapat lepaskan kat mereka yg mcm sialan itu best gak.. huahaha..

ok.. atas tuh bukan hasutan.. hanya pertanyaan.. ngee...

adza said...

ayah sedara aku pun polis kt sentul dey.. moh2 kita bgabung..

hakiMET said...

n3 yg menarik nih..

AISHAH roslan said...

Salam.
1 'sweet' day, dia akan dpt balasan yg setimpal. insyaAllah.