Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, April 6, 2009

.homesick!.

sedih sangat².
sangat la rindu nak balik rumah.
macam nak balik sekarang je.

dear future husband, tolong munculkan diri sekarang boleh untuk hantar ai balik rumah.

9 comments:

damme damiah said...

weh, aku baru pulang dari terengganu
aku dah tau umah ko kt mane
haha
and nampak mesra mall macam beh

ijechan said...

sabar la ye..=)

a little less conversation said...

sng je cite..g tdo..pas2 pura2 mimpikan anda dh blk umh..org kg/taman wat kenduri kepulangan anda..haha

hakiMET said...

umah kat mane eh..kemaman ke..haha dekat sgt r nih..

adza said...

huhhu~ adoiyai~

aku pun.. hukhuk~

tp ko blk dulu..

sobsob~ sedey aku..

woii.. br aku igt mlm tuh aku nk lepak ngan sapa??

tydo sorg2 ke?? haih~

minta2 zahirah blk sabtu.. lalalalla~

S h i n o said...

hehehe.. alahaii
:) mintak tlg uncle teksi nak??

fezaL Mohd said...

sama juga. sob3.

aie akaike said...

uish. future husband nak dtg dr future ke? naik kete cam 'back to the future' tu.

kalau camtu, suruh dia bawakkan my future wife. heh.

Shopaholic Mama said...

Hi Fatin

getting to know you, so belum paham sgt entry ni..

So I will baca yr past entries first k!