Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, April 15, 2009

.cuti - rumah.

bermalas²an di rumah sangat la menyeronokkan, sampai saya hampir lupa, 21hb depan dah start 1st paper final xm. itu yang susah bila mempunyai motto dalam hidup, "cuti ialah cuti, cuti harus bercuti".

19hb pagi, baru sy akn balik ke melaka. ai naik bas lagi u, ai dh xtakot dh skrg, :p. tp, kdg², feel risau ttp ada, sbb bila mood naik bas datang, mula la ada tragedi bas xcident, seriau ttp ada.

paling seronok di rumah, bila hari² tgk muka si azreen. dh 2bln xjumpa dia, mula jumpa mmg nampak dia xberapa kenal. hari ni sy dgr dia panggil sy "tiii" yg bermaksud aunty. bkn sengaja nk memodenkan panggilan, tp, if suh panggil "achik" nnt dia igt ai "nasik", lgsg dia xmau dtg dekat nnt.

sekarang tgh ujan, bantal melambai² panggil suh tido. emm.~ haha

.bila si azreen layan upin & ipin, :p


.bila si azreen cari choc.

16 comments:

fiezabaiduri said...

anak2 saudara bai,..
nak panggil makcik, tp terkeluar MAKTIK.
pelat bebudak tu.

syalizahanim said...

my nephew also call me aunty.moden ke?
"dunia dah berubah.zaman dah maju."hehe :)

.fatin nabila. said...

bai : budak² pelat sedap je dgr kn, hehe`

hanim : jiran ai tego cmtu, ayat cm nyenyeh je.

naithrousz said...

gle chummel ank buah ko tgk upin ipin...hahahhah...

Anique said...

benci ah mcja, aku baru nk ckp cumel dak tu melayan upin ipin haha

13may said...

ececece...hi makcik :D

a little less conversation said...

betul2 (upin & ipin style)
dak2 kecik ni mmg cumel2 lagak dorg..haha

My Name is Trouble said...

pandai je die g serbu choc yg mahal je..haha high maintenance btl dak nih

syalizahanim said...

hehe..ish mne ade nyenyeh.ayat tu i ceduk dlm iklan newspaper berita harian kot.huhu..

S h i n o said...

kiutnya budak kecik niii..
geramm je tgok.. :)

Princess Liyana said...

alaahai..comelllnye azreen tu..huhu;)

adza said...

wehh~ comel gaban azreen tgk upin ipin.. hahha~

bila nk bw dia blk melaka.. geram da aku tgk..

CIVIC Power said...

Mujur dia panggil mike "tii"
klu dipanggil nye opah.
Abis lew.

Salam Khamis!

Faizal@poyan said...

salam fatin..
wah best ya moto awk....hehehe oklah tu janji hati hepi buat apa pun tak gelabah

ijechan said...

alalal tomeinya baby azreen! tak kelip mata tgk ipin upin! =D

nadia-ady said...

eh, comel giler la budak tu. Terpaku jap tengok gambar yg dia duduk bersila depan desktop tu. Comel! :D