Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, April 17, 2009

.Cik B vs En. F.

disini ada satu cerita. tuan punya cerita mahukan pendapat dari para pembaca. tuan punya cerita ingin tahu sekiranya tanggapan dia betol or x.

alkisah, petang tadi, Cik B ndw ke satu mall. then Cik B tgh dok Q nk cari parking kete, Cik B prasan, selang 2bj kereta, ada satu kereta V. usha plat no, Cik B kenal sgt, itu kepunyaan En. F, >< bekas Cik B. Cik B usha lg, dalam kereta tu, ada Pn. P, isteri kepada En. F.

then, kereta Cik B dpt parking kemudiannya, manakala kereta En. F ada dibelakang lagi. Cik B cepat² kuar dr kereta, sbb Cik B rasa mcm geram je bila nmpk En. F, maklumlah xpuas nk lempang En. F dulu. then kereta V kepunyaan En. F pon lalu, xtau la dia nampak ke x, tp aser mcm nmpk je kan, tp, dia buat² xnmpk. *wink*

kereta En. F terus laju meluncur kuar dari kwsn mall tu ke arah jalan besar n, pulang ke rumah rasanya. Cik B dlm hati dah terkekek² gelak, penakot la En. F nih, harap nama je jantan, gile penakut. bukan nk ckp la, tp, Cik B tu pernah dengar En. F melalak sakan, mcm nk tersemput pon ada, time takot kantoi dgn Pn. F (sebelum mereka berkahwin).

so, Cik B rasa, En. F ni penakut, mmg terbukti En. F ni takut sbb byk sgt salah dia kat Cik B. ada beberapa janji yang En. F xkotakan lg, so, anda rasa, betul x tekaan cik B itu?

7 comments:

syalizahanim said...

pening lah nak bley habeskan cter.huhu
tekaan Cik B tu adlh benar.En. F tu pnakut sbb tu dia taknak jmpa ngan cik B takut kne lempang or sidekick.haha

damme damiah said...

setuju!
haha

ije said...

haha! takut ng cik B satu hal. satu hal lagik takut bini kot. tu menonong je kuar mall~ haha

a little less conversation said...

bkn takot..tp syg kn masa depan die..buat ape die pedulikan kisah lalu sedangkn die sudah boleh lebih berbahgia skrg..die dah punye is3..so lbh baik die jaga hati is3 die dr jaga hati org lain yg dah xde kaitan ngn die lg..btl ke..??ye kot..haha

Jard The Great said...

salam singgah..ehehe

Eazy Izzuddin said...

ha3..
penakut en F
huhu

thanks karena singgah

adza said...

aku blur jap~


*smile*