Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, April 18, 2009

.away for exam.

balik malacca esok. 1045 - sy naik bas lagi, :) - mara liner. pulang untuk menghabiskan sisa bakian semester ini dengan final exam. even exam itu sesuatu yang membosankan bg sy, tp, i'allah, i'll try my best.

21 April 2009 - Ethnic Relation
30 April 2009 - Principles of Management
4 May 2009 - Business Statistic
8 May 2009 - Malaysian Legal System

# sebab kenapa exam itu membosankan - gap gile lama, mau lemau tengah² tu nk tggu nxt paper. hehe. nway, doakan sy cemerlang exam ea & sorry andai ada salah silap yg buat si pembaca terasa even ai xtuju kt kamu pon. (^_^)

31 comments:

damme damiah said...

aku pn nk exam gak
cuma bezanya, aku ada tiga paper berturut-turut dalam dua hari. killer subjects lak tu
haish.
anyway,
ganbattekudasaiiii~!

adza said...

hehhe~ all the best..

semoga kita berjaya dpt result yg membanggakan.. ;p

dekan2.. jgn lupa..

Nuur Ailmi said...

salam..

paper ctu kite same..

mangement saya amik mase diploma part5.. dapat A- je.. target A.. u scan get A la beb!

GOOD LUCK

naithrousz said...

a'ah kalo gap yg cm2 aku pn x ske...aku gap hmpir a week utk paper seterusnya...gap lama2 bkanya stdy pon..aish...

aZiZuL HaFiZ said...

stdy2..
wat exm tol2 k..
gd luck!!
huhu..

[ a l i y a ] said...

gudluck

blaja mana?kos ape?

syalizahanim said...

Lme nya gap.selamat blajar lah kamu.
gudluck ya!

saya dah takde final exam~hehe.sila lah jeles~~

Corey said...

salam ziarah, salam kenal

Good luck to you, I know you can do it. Do you best! :)

Corey said...

salam ziarah, salam kenal

Good luck to you, I know you can do it. Do you best! :)

S h i n o said...

gud luck ok... :)

Diya Kamaruzaman said...

mak aihh jauhnya gap 1st paper ngan 2nd paper! klw diya, balik umah dulu lah jwbnya. huhu

good luck utk fatin juga =)

nadia-ady said...

salam singgah. wah, bestnya lama gile gap! huhu.Me punya exam dah la takde study week, tarikh dekat2 plak tuh..huhu

good luck ye:D Study rajin2 ye...

.Anna. said...

chayok! chayok! ;)

Jard The Great said...

gud luck!

Framestone said...

die pun exam gak ek...godd luck ek

sHwEeT ByAtcH said...

halamak...

exam je kan..

My exam lagik 4 mngu... FINAL~~~

:: !zyan :: said...

all d best ya~

CIVIC Power said...

Besh ape dapat relax..
Teman nie haa entah bile dapat jumpe gap antara kerja dan cuti nih.. adeh!
Semoga mike best dalam menjawab exam dan mendapat keputusan yang terbest!
Chayok2x!

.fatin nabila. said...
This comment has been removed by the author.
.fatin nabila. said...

THANK YOU KAMU².

pembetulan buat shweet byatch - AI FINAL EXAM JGAK.. ada dh state kt entri tu.

Faizal@poyan said...

salam fatin..
semoga berjaya dlm exam

adyra zainal said...

hey kamoo!..
goodluck for ur exam!..
hee

ije said...

good luck!! harap mengadap buku lebih lama dari mengadap blog. ehe. =D

kuIna LadyInRed said...

musin exam.. gud luck dear

jgn stresss, fenin2..

cool...

Princess Liyana said...

Good luck!;)huhu

lieya orange M.I. said...

...hyeee, salam kenal...
...gud luck exam...
...lambatnyer habis exam...

Rantong said...

Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

13may said...

selamat selamat :)

en_me said...

good luck cek fatin baharum tewww..

Farah Amin said...

all the best!!

Ladyee.Ladybug.Yna said...

eh ball, ko amek kos pe ek kat melaka tuh? aku de besfwen c2. tp amek HR aa...