Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, March 13, 2009

.single lagi.


kebaikan single : anda xperlu membazir duet utk top up akibat bergayut dalam jangka masa yang lama @ sms tanpa henti dengan si dia. :)

sy benci si-ex yang sorg ni, dulu asyik paksa sy msg dgn dia @ call, smpai esk sy nk final xm, dia buat mcm tu lagi. u buat ai tension, smpai ai xley nk concentrate, rslt ai jatuh gile bab time final sem kt uitm, tp, alhmdllh, cgpa ai xjejas dgn teruk sgt2 sbb previous pny sem rslt ai oke sket + cover dgn rslt practical.

ai tau u akan bc sbb u mmg tau psl blog ai, so, ai mmg nk u tau, ai benci sgt dgn cara u dulu. ai mls nk cari cara nk bls dendam, yg ai tau, biar masa, tuhan balas. nnt masa akan datang, bila kena kat anak² u, dpt anak perempuan ke, then anak u yg kena mcm tu, br u tau, br u rasa. skrg ni mmg u xkn rasa, sbb u igt u muda lg, tp nnt bila dh terbongkok, mata dah kurang, telinga dh pokak, ayokk, tau la nasib. :p

bila smpai masa tu, u cari la ai smpai dpt nk mintak maap dgn ai sbb smpai saat ni, even org ckp nabi ampunkan umat, ai xdpt nk maafkan u, xdpt nk terima u sbg kenalan pon, sbb ai btol2 sakit hati gile babi dgn u, ai siyes ni, lala`.

pesanan 1 : kepada anda yg bercouple, xslh pon if nk gayut lelama @ msg tanpa henti, hak masing², cuma 1, kite kena igt, bf ttp bf, bkn suami, jgn di ikut sgt kata2 bf kecuali yang membawa kepada kebaikan.

pesanan 2 : kepada lelaki yang dah berkeluarga, tolong sedar diri sikit anda dah ada anak bini. kot ye pon nak berpoya2, laen kali jgn kawen awal, gi poya2 dulu sepoyo2nya anda, n if umur panjang & idup lagi, g tobat dlu, then br kawen, boleh!



family ai nak dtg, kejap lagi smpai, selama seminggu > sy akan bersama mereka, sonok! :)

19 comments:

inn said...

inn sokong pesanan 1 :)

Kipas said...

pengalaman mendewasekan kite... sejarah bialah tinggal sejarah...
yg penting... MARI KITE ENJOY!!

S h i n o said...

yeke single ni..???

:) sama lah kita..

pesanan no 3:
kepada anak2 gadis diluar sana, jgnla melayan sangat lelaki yang dah jd suami org. Mula2 tu cakap kawan je,pastu suke plak.. x elok...sbb yg single mingle ni banyak lg..

naithrousz said...

betul...betul...betul
aku x ske laki yg dh kawin menggatai....

hakiMET said...

pesanan no 4:

let bygones be bygones..amikla shino..shino kan single dan nsem..ke gane shino.haha

ijechan said...

setuju dengan pesanan 1!~ =)

Nuur Ailmi said...

pesanan 4:

tak payah dok kejar2 nak bercinta,
yang kite nak biasanya yang tu lah tak sesuai ngan kita...
(dalam maksudnya, paham2 sendiri)

p/s: kalau niat kita baik, apa2 pun kita dapat, sumenye baik2 unless there is a DUGAAN dariNYA...

hakiMET said...

Nuur Ailmi..sy gurau jak..tetttt

Nuur Ailmi said...

hakimet,
sorry i x perasan ada pesanan ke-4 dari anda..

heheh

adzamimah said...

single is just simple..
couple is more trouble..

love is unpredictable..

damme damiah said...

aku berazam mahu stay single sampai ada laki masuk minang haha

hakiMET said...

single is simple
pimple is jerawat.

bgs tu damme..tggu je org masuk minang..ceiwah sedap2 ak je ckp.haha

-WaN- said...

oo pimple tu jerawat ek..haha..
skang ni aku wat pesanan yg ke-2..enjoy dlu hidup bujang..ade awek ramai2 pon takpe sbb tak kawin lagi..hehe

a little less conversation said...

nur ailmi & kimi:
pe r kecoh2 sgt nk amik pesanan no 4 ni..pe de ngn no 4..ishk3 xphm tul aku..haha

fatin:
ni pesanan yg ke 100
wat ilex2 suda..xyah cara kt org2 cm2..bodo kepa nama nye tu..haha

kiD Le@rns tO fLy™ said...

sy pom single gak sambil pakai singlet lg nih...hakimet,kalu nk sdap ayat lg..sometimes,how much the rice i love u also..

hakiMET said...

ni ak modified sket..let bygones be bygones.kau gembira aku yg bengom..hahah

Khairul Cobain said...

pesanan seterusnya...
xyah couple..kan senang..x perlu nak break..jadi heartless...jiwa kosong..baru rare...nak kawan ngan mane laki-laki bagi perempuan lah pun xde orang nak halang...

CIVIC Power said...

Single..
Ehm best
Sonok
Gumbira

Single..
Sunyi
Bosan
Sedih

.fatin nabila. said...

inn : gewd². :)

kipas : ye sy tau, let by gone be by gone, :)

shino : yela, single mingle, relax suda, :p. btol gak pesanan kamu tuh shino.

ja : normal la, dieorg test power.

hakimet : tau²..

ijechan : ha, gewd².

nomie : agakla mendalam. yg penting xley ss.

adza : hehe..`

damme : eleh, ckp je, ko byk bf la.. ak je xde, hee

wan : boley², ai kasik, :p

a little : hehe, bodo kepa ea, stuju², heha

kid : peribahasa br ke pe, hehe

hakimet : ko pon same..

khairul : tp, someday, kena jgk kan..

civic : ada btolnya, :)