Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, March 2, 2009

.semak itu menyemak.

sy xfaham apa ada dalam kepala otak si perempuan ni yang xreti nk kemas katil dalam bilik + meja study di luar. kalo sy, sy sgt la xreti nk berada dlm keadaan tenang bila mata xrasa aman, tp, si perempuan ni, bahagia gamaknya.

nak kata lepasan stpm, xjugak, yela, lepasan sekolah maybe ada problem sikit tang nak kemas mengemas ni sbb dh biasa kat rumah. tp si perempuan ni lepasan diploma jgk, dh pernah duduk hostel 3 taon, tp, gilak pengotor.!

sy rasa sangatla serabut, balik rumah dlm keadaan penat then tgk sepah sana sini. dahla pe'el si perempuan kaki nyendeng, xleh nk tgk orang bersenang lenang, kaki 'nyepa' sungguh!

kalo sy sepak dia, aci?

17 comments:

aZiZuL HaFiZ said...

hahaha..gurl pon de yg ske sepah2 brg jgk? mengalahkn laki seyh..huhu..
nasiahat la die baek2..klu xmkn saman jgak ley sepak kot..heheh..=p

khairul anuar said...

sory to say, aku mmg da halau budak cmni. mcm aku buat kat housemate aku. tp still xpaham2 gak. duk lg rumah cuma dah pindah bilik... muahahahah...

thx singgah blog aku.

S h i n o said...

sape ntah yg malang sgt if dapat girl yg sepah2 kan barangg.. huhuhu..
mintak jauhh.. aminnn :)

Danial Ikhwan Jaafar said...

duh...
dah sound belom? sound skali!!
XD

Princess Liyana said...

alaahai..sound la dia?amcm..ehehehe

hakiMET said...

sy tlng sepak..kire aci aci bukak pintu r nie..

naithrousz said...

sepak je ke ball?
umah mg brapa tingkat..?
kalo 10 tingkat buang je dia dkt bawah..sonang crito...pas2 kalo dia sihat walafiat lg nk n buat sepah skali lg mg baru nasihat dia...hahhaha =)

adza said...

aci2..

sepak laa..

aku nk tgk.. sepak dpn aku tau..

mana tau aku le join ke..

lalalalla~

LyNn said...

aci buwla..aku setuju..
cayok..cayok..
sepak jgn bg tercabut kaki ko suda..kang oku kwn aku

Nuur Ailmi said...

maybe slow talk better, atin. dia style yg agak x semenggah kot...ada org yg bergaya nak pakai baju cantik2, mahal2 tapi entirely macam haremm jads. maknanya x smart nk manage idup... org cani memerlukan "brainwash" supaya lebih pandai mengatur hidup supaya tidak efek aturan hidup anda.. hehe.. selamat mencuba dan selamat beramal!! hehe

kalo xde changes, ko buang brg2 dia kat luar, de ko kisah? ngee

FaizalZul said...

awak tolong la die berkemas

aie akaike said...

fatin, aku stuju ko sepak dia. seelok2nya ko sepak kat bontot dia. ;p

fezaL Mohd said...

sepah hahah kemas nnt sepah balik juga.

tk guna haha ;)

.fatin nabila. said...

azizul : ade, sape kate xde, contoh, housemate sy, :p.

khairul : nk halau, tu >< mcm hostel.. xdaya..`

shino : tp, xtau la kot nnt dgn future husband dia boleh berubahm ;)

danial : byk kali sound, uat derk je, tension ak..

liyana : dh 3 org sound, xtau nk guna bahasa kiasan pe dah suh kemas, tp, nth, xde perasaan, kot la?

hakimet : awk sepak? huhu, bahaya..`

ja : haha, xnk ak masuk jail, ;)

adza : agakla nk sepak, tp, xtau bila.. if ak terbuat, confirm ko de la dpn mata, dimana ko ada, disitu ak ada kn, :p

lynn : ni sama truk gk la ngn bestfriend ko dulu tuh, sakit tol..

nomie : ko je bg nsht suh slow talk, baguih sungguh, ;)..

faizazul : xde maknya, byk lg keje sy ley uat..

aie : hoho, jgn, kang dh xchantek kang, haha

fezal : atleast ada inisiatif xnk sepahkan umah, ada gaya mcm pengemas sket, bkn pengotor.. n slh ke if suh dia kemas? xkn..

Framestone said...

ada sesetgh insan dorg leh jd runsing bile keadaan terlalu tersusun atau terlalu kemas..

p/s- cam bro ek.. he..23x rase runsing n kurang selesa huhu xtau knpe..mybe penyakit psychology kot

Anonymous said...

hahaha.
la sepah dari kite ke bowl?

pestisid said...

tolong kemaskan. slh satu cara sarcastic bg die paham, kalau taknak sound direct la..takut gaduh je nnt kan.
kalau x paham gak memang kene sound gak last2.