Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, March 20, 2009

.rumah & hostel.

dari jumaat - rabu, sy bersama family sy. makan, tido, mandi, n bagai mcm buat kt rumah sendiri sgt menyelesakan sy. sikit pon xrasa tension sbb, nama lg duk umah sendiri, kurang² ada jugak tv, boleh relax. balik je hostel, 1st sy buat, nanges, sbb rindu + xselesa.

if refer pd previous post 'semak itu menyemak', keadaan dia tetap sama. ikut nasihat, si housemate sorang lg dh tolong kemas benda menyemak itu, tp, dia mcm xfaham² plak sedangkan mmg sgt² berbeza before kemas & afta kemas. kdg² ada bg hint ttg benda² bersepah, tp, mayb, dia mmg camtu agaknya, xley nk uat pe, dia mmg xreti kemas.

semalam, atas sebab kebosanan melampau, sy + zed + adza decide pg mbo tgk dragon ball, n, bg sy, ok laa. yang penting bkn jalan cerita, tp, si watak utama yg boleh tahan handsome, hee.. :)


. itu adq sy + si achik yang 'sangat la bahagia', di rumah aunty :) .



.si kecil azrene.

13 comments:

ijechan said...

aalalala.. tomeinya si azrene tu!!

S h i n o said...

comel yg pegang camera tu lg!

heheh :)

adza said...
This comment has been removed by the author.
adza said...

uihh~ goku itu sgt chomel..

hahha~ semak itu menyemak yg xreti bahasa..

dia mo aku kemas brg dia ari2 kot..
*sigh*

Khairul Cobain said...

dragon ball..overall x best..tetapi mengapakah chichi pakai seksi..haiz.. :XX

Nuur Ailmi said...

waa... atin, adnda kelihatan makin sihat...good2... ur bro pun nampak happy dpt jumpe kakaknye.. hehe

CIVIC Power said...

Cun lagi Bulma

-WaN- said...

btol tu..bulma mmg cun..tp chichi pon oke gak ape..hehe

SeRiaB said...

huhuhu...

macam macam komen, tapi semua bab cun... hahahaha....

Princess Liyana said...

comelllnye azrene...ahaks dan yg pegang kamera tu skali...huhu cuti bestkan;)

damme damiah said...

best cmane pn uni, bosan cmne pun umah,
lagi best dok umah jugak

d i y a said...

oo~ memntang la angh demam n x sehat .. ko x letak pic angah eh .. inikah birokracy .. inikah parlimen .. inikah ..?? mentang2 le ketue menteri negeri saye telah di ..

. oke, tlalu ber e mosi .
. ngee .
. saye suke duk umah .. tido aje .

yOnnA said...

both of u comel! :p hee

susah dpt h/hate yang bukan kaki kemas. mmg sakit hati la!