Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, March 31, 2009

.hari yang lepas.

Sekadar beberapa hari yang lepas..

semalam tgk Kami The Movie, best jugak. Cerita ni dah lama, tp, br nk tgk smlm, sangat ketinggalan, tp xpe, xdosa & xde sangkut paut ngn markah study, hehe.` Siapa xtgk lagi, sila tgk, boleh la untuk isi masa lapang. :)

Earth hour yang lepas, agak menarik. satu hostel bergelap untuk menyokong menda alah ini. :) Sejam je pon, xkn nk berkira, kn? ;)

11 comments:

inn said...

samelah.inn pun tak tgk agi citer tu

ijechan said...

mesti best stay kat hostel time tu, ije balik rumah masa tu..

bergelap btemankan cahaya candle. mesti best!

KoNda-KonDi said...

hehehe..umah apis pon wat gak...gelap 1 umah..skali ngan apis gelap(tido ler)

adza said...

oii~ nnt next week aku da free sket aku nk tgk tau.. ade dlm laptop ko kn..

smlm aku da mcm org gila.. arini aku p class dgn xda perasaan..

kena marah pun aku le wat budo jea.. hahha~

bila lg ade earth hour yer..
jgn lupa, mlm tuh gak kita dpt jalankan mission "hell".. hahha~

damme damiah said...

ya, sila tengok. sangat funny dan menyentuh hati LOL

kt umah xbeh sb tgk tv je.
kalo kt ostel mesti boleh dok keliling pastu bukak cite hantu haha

mcm dulu2 buat yoga LOL

Nuur Ailmi said...

"tak save number phone gua ke, tak de stok roger" haha!

Ladybug Yna said...

beh ke. aku pon xtgk ag citer nih.

aie akaike said...

owh. tgk cite tu kt panggung masa raya ke-2 taun lepas. heh. pastu beli cd lagi. pastu beli plak buku filem dia. huh.

fezaL Mohd said...

Kami besh juga
sad ending

haha sakai nk mati pown
boleh la
wat lawak ali tuh.

;)

hakiMET said...

liyana jasmay lawa..haha xde kaitan

S h i n o said...

liyana jasmay cun..nampak manje..
wahahah xde kaitan juga haha