Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, March 22, 2009

.air kotak.

sy peminat setia air kotak soya. sy jrg beli air lain selain air soya. if beli brg nk bwk balik hostel, air kotak soya benda wajib sy amik. tp, skrg, sy jadi was² utk minum. walaupun cerita yg sy dgr itu, kata pencerita adalah kisah lama, tp, ada bwk sikit kegelian kt sy.

alkisah si lecturer sedang mengajar topik law of negligence, afta explain ttg contoh case, ada terkeluar cerita ttg kwn si lecturer yang nasibnya xberapa baik ketika sdg minum air kotak.

disedutnya straw itu byk kali, tetapi air tetap xkuar sdgkn bila dikocak byk lg airnya. then, atas nasihat, si kwn lect bukak kotak tu, then nmpk separuh bdn ulat yg agak gemok tersekat kt straw itu.

skrg, bila sy minum air kotak, nth nape, bila nk telan, mcm berhati² sikit, takot ada ulat. geli mmg geli, tp, dh, soya tu minuman rutin harian, nk buat cmne. if nk buat air sendiri, em, xbrape rajin la, :p.

even smlm (sabtu) sgtla membosankan, nasib baik faten si housemate sudi meneman sy berjalan ke jusco & dataran pahlawan. sekadar ngabeskan masa, beli sikit² pe patot. sonok, tp 1 yg sy risau, sbb sy langgar traffic light merah sedangkan camera terpacak kt sblh tu.

well, ai xsempat brek, xkn nk brenti tgh medan lak, lala`. shh, jgn gtau ibu ayh sy :p


----------------

attn to nurul nadia baharum, kamu xnk kasik adq kamu bc blog kamu ke? inikah birokrasi? inikah parlimen? mentang² ketua menteri anda ... oke, ai bg balik ayat kamu, haha, tp sy xemosi. :p. ngah, invitela achik mu ini cepat.. xaci laa cmni..

13 comments:

13may said...

kadang2 kamera tu tipu ajer...tak function...

btw, moga surat saman tak sampai...hehhe hehhe

.fatin nabila. said...

hope so enchek 13 may. :|

S h i n o said...

bahaya tauu minum air kotak selalu. Kecuali air kotak susu or coklat.. :P

nanti cubby..comel!

Nuur Ailmi said...

urmm... green bean soya bean kat singapore ada melamine tau... tapi xnah dengar lak pasal ulat, seb bek saya bukan penggemar air kotak.. Alhamdulillah... papepun berhati2 keh...

-----

pasal traffic lite tu asenye masih selamat kalau 2,3sec after kuning turn red... hehe

d i y a said...

oi .. hahha .. ni nurul nadia di sini . ape x puas ati ? angh x ingt la email ko ne satu . nt ko smsm angah ye . hahahah~ . tlupe lak nk mtk smlm ..

damme damiah said...

cite2 pasal 'isi' air kotak selalu buat aku geli utk beberapa minggu, pastu beli balik. ala, it's based on nasib n rezeki gak kan

n psl lampu merah tu, last time kwn aku kena, dan2 dia pecut jek dah kuar flash segala. so kalo ko xde kne flash...x la kot?

hehe

aZiZuL HaFiZ said...

air kotak soya de ulat????
waaaa...xley thn.. ulat pon ske mnum air soya!!! bhya ni..ngeh3..=p

tp jgn la riso.bnde 2 jd 1 dlm sejuta..relax je k..soya still da best!! huhu..

annaheim said...

alamak.serius ke?dah aa saya pon melahap sama air soya tu.huhu...;)

Ladybug Yna said...

"disedutnya straw itu byk kali, tetapi air tetap xkuar sdgkn bila dikocak byk lg airnya. then, atas nasihat, si kwn lect bukak kotak tu, then nmpk separuh bdn ulat yg agak gemok tersekat kt straw itu."

uwaaaaaaaaa~
ulat dlm air kotak. buwekkkk!
loya aku baca bowl...

Khairul Cobain said...

air soya sedap...sedap sungguh air soya...saya heavy soya drinker... :P
selamat masih belum ketemu dengan ulat-ulat lagi :D

adza said...

ko minum air kotak tuh tapis guna gigi tau.. hehhe~

eee... ulat.. gelinye..

:tringat ulat kt ayam dulu tuh..

kayrolldin said...

naseb baik tak sedut lipas. ulat tu kire cute la gak..

inn said...

kamu sama macam inn tp inn lagi lah dah terbaca pasal lintah kangkung..dah kurang makan kangkung.haih..

peveret tu