Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, February 24, 2009

.sexy ke?

dlm minggu lepas, 2x jgk bila sy dgr radio, ada 1 segmen yang duk cakap lebih kurang psl lelaki. ada yang cerita psl tunang dia, boyfriend dia, n ada juga yang bercerita psl husband dia yang sexy tang dada dan ada bulu sikit². jauh sudut hati, haih, patut ke cakap topic tu? erk..

smlm, sy n si housemate dok bercerita jgk hal ni, n ada jugak la persamaan pendapat tu. kami berdua lebih gemar tgk lelaki [muda, oke!] yang pergi masjid pakai kain pelikat + baju melayu, dan saya rasa, itu lebih sexy, kot? :p

bukanla nak kata sy ni baik, xpon, byk sgt kurangnya sy, tp, sy rasa mcm tu. paling xbley bla tgk lelaki yang pkai kemeja then bukak butang sikit² tyg dada ada bulu, if nk tayang, tayang terus la, xyh pakai baju terus, jadi mcm model lam magazine tu, haih..


entri sy kali ini, agak jujur, kot? :)

16 comments:

Leeya said...

ahaa..btol2,lelaki pkai bju melayu+kaen pelikat mmg seksi dow..euwwww =p

damme damiah said...

S.E.T.U.J.U
lelaki berbaju melayu n bkain pelikat selalu dengan mudahnya buat aku cair mengalir *wink2*

maaf, tapi aku geli dengan llaki bbulu dada huhu

[ a l i y a ] said...

saya sukakan lelaki yang simple but smart,kain pelikat nipis,tak suka,hehe,dlm rumah ok,tp keluar rumah tak boleh,seksi hanya di depan saya sahaja,sory ok

CIVIC Power said...

Teman x tau pulak kain pelikat boleh kelihantan seksi.. Aii teman nak pakai baju melayu satu suit la pas ni.. ape pulak komen dame..
melawok aje!

Anonymous said...

hahha~

topic yg menarik laa awk..

da xda keja laa tuh..

nnt kita dgr radoi lg eyg pagi2..

Ladybug Yna said...

sungguh! lelaki pakai kain pelikat sgt sexy. aku ske usha laki2 mida pkai kain pelikat nk g mesjid. adk laki aku pkai kain pelikat juga nmpk sexy~

kiD Le@rns tO fLy™ said...

'then bukak butang sikit² tyg dada ada bulu, if nk tayang, tayang terus la, xyh pakai baju terus'

sy nak gak tujukan uat awek2 yg pakai ketat2..hakhaktui~

Nuur Ailmi said...

baju kain pelikat.. t shirt pagoda putih... kopiah lembik!

(*_*)
mak melting you!

muahaha

FaRHaNa-KuN said...

lagi2 laki yg pakai baju melayu kaler putih..gile macho..tp kalo masuk masjid..tido..watpe gak kan..wakakaka bulu dada?? perlu ke tayang? hahaha aku tak sukeee! cam hero hindustan lak!

khairul anuar said...

salam ziarah...

topik yg bagus untuk dikupas oleh kaum lelaki..

boleh bg jenis:

1) kain pelikat yg nampak sexy
2) kaler baju melayu yg nampak hot
3) kopiah yg nmpak tough

saje nak test g masjid kang.

Princess Liyana said...

huhu..memang sexy..auww;)

hakiMET said...

uish gilak r ni 1st dgr pakai pelikat pon leh jd isu..pmpuan mmg la name pmpaun..xleh d pisahkn lg..haha..

xpenah tepikir lak pmpuan leh pk smpi sejauh tuh..bkn pk jauh sbnr tu..pk singkat..haha..

hebat btl definisi sexy dr pandangan sorang pmpuan nie..haha..

S h i n o said...

kalau bukak terus xde plak seksi..hehe yg nampak sipi2 tu (mcm nampak tp xnampak) tu yg buat fantasi lebih tuu.. br lah seksi.. hahaha

eh kalau pkai kain pelikat mse bgun tdo lg seksi ok :P haha

tp bukan sy. Sbb sy sgt x selesa if tdo pakai kain pelikat :P

SeRiaB said...

huhuhuhu...

bahaya topik nie... no wonder ramai yang reply...

tapi tak heran la, perempuan kan ada 9 nafsu...

Nuur Ailmi said...

siut je seRiaB :D

Framestone said...

kire bro nie sexy la ek.. g kedai mamak g pasaraya pakai ken jugak.. bukan ke masjid je pakai ken he...23x