Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, February 2, 2009

.lelaki high maintenance.

selalu dgr org cakap, perempuan high maintenace..
tp skrg, sume sama..
lelaki pon ada ai tell u..
bkn sikit, ramai kot, hehe`..
xtau nk tulis yg mana, byk..
bila igt, pk² blk, nth pape je..
kesimpulan, lelaki & perempuan, same je.. ;P

owh, td terjumpa 1 sticker kt kereta yang ada dlm kwsn hostel uitm..
sbb, cam dh hntr balik rumah xdpt nk snap..
4 sure, ayat kt situ menarik..
ayat dia mcm ni..

IDEAL HUSBAND

DOESN'T SMOKE
DOESN'T DRINK
DOESN'T FLIRT

DOESN'T EXIST

--------------------

sy xdemand, tp, si kamu² yg kekurangan tu, xyh la nk demand nth pape, oke! lala`

13 comments:

13may said...

errr...errr....

apa nak komen yea...hehhe hehhe

AyanaAsham said...

aah betul2
daku setuju tu

Nuur Ailmi said...

lelaki itu memang begitu,
lelaki ini pun begini,

lelaki memang seperti berikut,
jadi jangan nak banyak ngomel pasal pempuan..

oh, lelaki!
haha~~

sheh_idz said...

yela...
meaning to say..
NO MORE GUYS!!! kekekekeke

S h i n o said...

hehe jarang lelaki high maintain. Dari segi alat solek pn mmg lelaki sure kalah dengan gurl.

hehehehe~

AISHAH roslan said...

if owner kereta tu adalah pompuan, mmg berani la letak sticker cmtu. silap aribulan, blh calar n kemek kereta. haha.

.fatin nabila. said...

13 may : ha, comment la, if x, asik ngate pompuan je kn lam blog dier, hehe`..

ynna : gewd, gewd..

nomie : dieorg byk songeh kn, songeh lg truk dr prempuan, :p

sheh : if no more, xkawen kang, lala`

shino : alala, xnk kalah shino nih.. lelaki skrg high jgk..

aishah : mmg kete gurl pon, stkt ni tgk selamat lg kete tu, relax je tuan dier, hehe`

aie akaike said...

gue lelaki low mentenen. lalala.

Muhammad Azli Shukri said...

saya link blog ini. salam singgah

CIVIC Power said...

Nie yg teman nak komen sket nih..
Biase le tu, baik pompuan baik lelaki. Ade habit memasing. Laki suke kuar rumah. Pompuan suke shopping tak ingat rumah.. adeh

Leeya said...

eh,bola duk uitm dngun ea smblum neh??haiyaa,i ngah prktikal kt situ skang..hu~

BasH said...

ehhh exist2..me la lelaki itu. =)

Sweet Thinker said...

ahhah. nk gelak. smbl terpkir. nk tls ke tak pasal benda nie. hurm!