Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, January 7, 2009

.sunset.

gambar ini di ambil dari tingkap rumah [hostel] saya di waktu senja, di saat sy rindukan keluarga saya, haha! layan feeling nth pape, :p.. gambar ini 100% ori tanpa di edit!







tenang..
suka sangat bila tgk camni..
teringat zaman di UiTM Dungun..
if duduk dekat pantai, selalu dapat tengok sunset / sunrise..
haih, mmg sy xdpt lupa la UiTM Dungun! :)

--------------------

kenapa sy aser, OIC x buat kerja.. seperti kata as, OIC x ubah seperti Owh, I See..

9 comments:

en_me said...

chanteknyeerrrr.. subhanallahh.. salammmz

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

subhanallah..suke kaler purple tuh...hihi..

S h i n o said...

:) lawaaaa..

yOnnA said...

kejadian allah semuanya sempurna :D

Nuur Ailmi said...

melaka mcm best.. shah alam bangunan batu.. jealosnye saya!!!

am_am_am said...

lawa lah! kamu di melaka kan? agak jauh dari bandar kan?

aie akaike said...

woah. cantek2. damai sekali!

Mr_Aries said...

nie mesti gang panjat bumbung nie kan? skati korang jer.. :))


o i c stands for owhh.. i cheat.. :)

salam kenal dari saya.. \m/

LyNn said...

bowla, siyesly aku pun cam ko jugak..nape weh ssh sgt nk time idup kat sini..aku busan sgt2.. diz week ada modul, so aku xley balik..nyampahnya haku...huhu