Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, January 29, 2009

.sweet home kerteh.

apa sy buat dirumah time cuti?
xbanyak, sekadar habiskan masa dirumah bersama family..
itula percutian paling hebat..
xperlu bazir duit travel jauh²..
rumah sy, ada tilam + bantal yang boleh buat sy tidur dgn nyenyak..
ade sofa yang paling best untuk sy relax sambil tgk tv..
ada makanan yang sedap, yang dimasak oleh tukang masak fav, ibu sy, ;)
boleh mandi dgn best di bilik air rumah sendiri..
walaupun rumah tidak la seheaven bilik hotel @ resort..
tp,bagi sy, itulah tempat paling aman untuk sy berlindung. ;)

ada juga beberapa cerita yang boleh dishare kn..
2 3 hari lepas, sy sempat merasa bubur asyura..
sy bukanlah minat sgt dgn bubur ni, bubur lambuk sy suka, asyura, jarang..
1st bubur yang dpt, style terengganu, kot?
dalam tu, ada daging + ayam, sy makan sikit, boleh la..
yg 2nd br best, xde daging + ayam, tp, byk bijirin, mcm jagung, kacang..
sedap jgk, byk sy makan..
ibu cakap, itu style utara plak, mcm² version ada kn?

cuti ni juga, berkesempatan jumpa dgn si kecil azrene..
lama xjumpa dia ni, dh besar..
dh pandai duduk, tatih lama sket, geleng² kepala dgn laju bila xnk, pandai main cakk, xtakut dkt mainan robot yang bergerak + sangat la comeyl..!
paling seronok mandikan dia, suka sangat main dgn air..
n sy syampoo kan dia dgn rejoice fruity, nasib baik rambut xgugur, hehe`..


--------------------------

still dlm mode bercuti, hehe! :p

8 comments:

AISHAH roslan said...

salam.
oit. aku dh slamat sampai France 17jan dat day ;)
btw, bubur asyura mmg ade mcm2 jenis. ikut negeri la. hehe. aku mmg x sempat nk merasa bubur asyura. uhu.

S h i n o said...

bubur asyura...? ermmm sedapnya..
sy lama dah tak jamah bubur tuu..
huhu~

Anonymous said...

atin,
aah... sedap bubur asyura style
utara tu :)
cik erni kurang skit yg style teganu...
sedih plak aishah x sempat merasa.
ade kat kerteh lg ke? salam tuk
ibu ye !
~ cik erni

en_me said...

chomeyyynyerrr..

annaheim said...

eh la.umah kat kerteh ke?kerteh kat area mane?abang ipar saya dok situ.hehe.~!

Leeya said...

ahaaa..kamoo mmg ske tidow..ekkeke

13may said...

syoknya cuti :D

.fatin nabila. said...

aishah : xsempat ea, nnt la, balik skali lg, kot la buat, leh aser..`

shino : ada yg buat, kamu xtau kot dieorg buat...

cik erni : jgn sedih².. tu maknanya aishah kena balik m'sia lg tu, hehe`..

en me : comey ea, bdk², :)

annaheim : kerteh area panalex, tau?

leeya : hehe, agakla suke, :p

13 may : kamu cuti lg lama b4 kn, hehe`