Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, January 12, 2009

.business melayu.


nampak apa ada kat gambar tu? tu makanan yang diorder oleh housemate sy dari kedai ****.. ulat yang x diketahui ape jenis itu dijumpai pada ayam goreng. sangat la geli. bila kami report pada si owner, si owner mintak bukti, nasib baik otak ni sedikit cepat bertindak.. before si housemate buang, sempatla sy amik beberapa keping gmbr + video pergerakan si ulat.. bila tunjuk, mmg dieorang terkejut n bagai macam cerita keluar..

kata si owner, ada orang guna² kan kedai dia, kira bomoh la bagi xlaku.. saya sekadar mendengar shj, xguna untuk percaya, n xguna utk bertekak.. andai kata kedai ini betul dibomohkan, kesian.. jangan la tutup periuk nasi orang.. tp, andai kata itu sekadar alasan, 1 je yang patut di buat, kite bom kedai itu! yeahh!

10 comments:

AISHAH roslan said...

salam. dah tu, dia ganti x food?

aklima said...

eww..besornya ulat..
pastu apa kedai tu wat?
bg refund ek?

KoNda-KonDi said...

uit..
besonye ulat..
baling je kat tuan kedai tu..
hehehe

aie akaike said...

hish. ulat tu sedap ditelan. selambe jek!

.fatin nabila. said...

aishah : kitorg xnk dh food dr kedai tu, takot dh..`

k'ima : yup, dier bg..

apis : kesian lak if baling, hehe`.

aie : gelli!

S h i n o said...

huh repot kat Pejabat Kesihatan lah.. bg dorang kena kompaun..

damme damiah said...

kat cafe uni aku camneh ah
aritu ada ulat dalam sup sayur kawan aku
then ada ulat kat nasik lemak aku
classmate aku penah jumpa lipas. bukan serpihan tapi seekor lipas dalam mee dia
kkdg dorang hidang kuah basi

bila komplen, dorang amik makanan tu, suh amik makanan len then suh dendiam.
wtf

tp cafe tu mamak punya. gila punya kejam. sampai sekarang aku tak leh makan kat situ. fobia.

aku rasa bukan salah melayu, tapi salah orang tak ikhlas buat kerja. yang tamak haloba, tau nak kira duit je

eh, terpanjang lak
:p

nj said...

fatin..how on earth the ulat still alive after being fried ye?

bumblegrey said...

geli aku bila igtkn ulat tuh.. hukhuk~

tuhan da nk tunjuk.. tuh yg nmpk..

tp sian kt kedai **** tuh kn..

FaRHaNa-KuN said...

ewwww...scaryyyy...da la cam nak abis makan da eyh? dasat sungguh. besa lak tuh omigod!!!!!!