Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, January 5, 2009

.1 litre of tears.

1 litre of tears..
based on true story..
maybe tu cerita lama, tp, sy br je tgk
untuk sesiapa yang tak pernah tengok, harus tgk!
pada siapa yang rasa nak bunuh diri pergi la tgk dulu before terjun bangunan..
sbb, mmg kita sepatutnya appreciate diri sendiri..
hargai orang yang ada disekeliling kita, dan menerima kehidupan kita dengan seadanya
menikmati keselesaan yang kita ada sekarang..
masa² yang ada, penuhi dgn kegembiraan
yang penting, kita kena tahu, keluarga kita adalah orang yang akan bersama kita saat kita susah atau senang, itu xleh deny!
sy jg kena blajar, susah dan teruk mcm mana pun keadaan sy, sy kena terima sbb sy yakin ada orang lain lagi menderita dr sy..
dah x salah jgk menyambung episod genang² air mata ni bila tgk cerita ini, hehe`..

-----------------------------


Whatever your walk of life
You leave with a little more warmth in your heart
And a little more courage to face another day

Next time, when u see ur loved once, tell them how special they are
Next time u meet a friend, thank them for always being there for you

Life is what u can make of it. Treasure it!

8 comments:

diya said...

tengok satu episod je cite 1 litre of tears. tak tahan de. sebak sungguh tengok dia tahan sakit.

AISHAH roslan said...

salam. mmg sedih nk matii~

nj said...

fatin

Selamat Belajar! Degree apa ye awak ambil kat Melaka tu?? Apa-apa pun you better do it very right this time! No play play okay...Think about what you will get in the future instead of what you are missing now!!! Belajar ni is just like you are working so very hard tau! Semua yang payah you kena think positive and be positive at all times...that is exactly what I do...always!
By the way...cerita apa yang best tangkap leleh tu?? TV? Wayang? DVD?? Buku ceritanya ada tak?? Share ngan saya...nak juga tengok/baca/lihat!

aYANA aSHAM said...

cite pe tuh..nak tau gak hehe

NieZearm said...

cemane cite tu... :P

aie akaike said...

nak tgk! nak tgk!

damme damiah said...

eh, aku pun baru tengok, yg post psal date aku tu pasal tgk cte tu ah. g date kt zoo. tp xjadi. huhu sian aya. seb baik ada asou. llaki yg memilih memang sial. tp aku xnanges, tahan air mata wahaha

Nuur Ailmi said...

salam...

tengok cite ni memang membawa erti "hidup sangat bermakna"