Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 4, 2008

.teman dahulu kala.


congratulations buat teman² yg sudah pun selesai majlis convo mereka pd isnin lepas. disebabkan sy bercuti dgn family, sy xdpt nk singgah ke s.alam utk share feel gumbira itu dengan kamu, bkn nk elakkan diri ea, cuma risau takot² feel yg xpatot dtg tanpa dijemput nanti, faham² la ya. :)

boring² td, bukak folder picture yang dah lama sy sendiri xview pic yg ada kat dalam tu. sume yg sy bukak, folder yg ada tittle "memory omd - ...". kalau d'igtkn balik, sbnrnya, setiap org dlm kelas tu, ada pe'el yg mcm² tiap sorang. kdg² ada yg menyakitkan hati, ada yang terlebih lawak, terlebih prasan, bengong terlajak. tp, itula yg dinamakan lumrah manusia.

ketara, time sama² handle event "Terengganu Splendour" yang bermodalkan duit kita sendiri dlm RM7000> if xsilap. kita maybe xsedar yang sbnrnya event kita tu, boleh kita banggakan sebab, sedar or x, pengarah campus xpernah turun padang bila suruh rasmikan event, tp, time event kita, dia turun bg speech then rasmikan event itu, xprasan? mmg la, sume sedap makan, haha`. termasukla sy, after en. suffian xsilap bgtau, br sedar, mmg t.y jarang rasmikan event kec event yg besar² la. ;)

antara stok simpanan gambar before & after event "Terengganu Splendour"..

. OMD40A .

. yana-naniey-mimiey-me .

. mereka² psg banner .

. mereka² psg flyers.


. sebahagian dr mereka .

. ini juga mereka .

.sufy-ila-leen-fyza-me-liu .





nota kaki

saya rindu ingat semua classmate sy dulu, hahaha!

4 comments:

Sub said...

naniey??orang kampung ku...haha...classmate skola rendah n menengah gak...

.fatin nabila. said...

really? kecik je dunia ni kn, hehe`

Sub said...

a'ah...wahaha...
dunia mmg kecik...
hehe...

adyra said...

aha..
sy pegi event akak2 om nih..
ahaks...