Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, December 11, 2008

.slow.

blogspot sangat slow! susah..
eh silap, internet sngat slow! ishk..
33.6 kbps, ape leh buat..
harini sume slow..
penjaga gol baru, cakap lebih..
nasib baik muka handsome, oke, dimaafkan! haha, gatei! :p
coach pun sama, ske² nk buang org sana sini..
pg maen skali, tgk, tembus x gol tu..
same je, ngaku la kekurangan skill sendiri..
bukan ada org nk mrh pun, skdr xpuas hati, besela, peminat..
lagi² peminat dlm diam mcm sy ni..
3-0, apedaaa!
balik makan ubi gajah lg best oke..

entri tertunggak : eid adha + cerita mengenai siti nur damiah, :p



----------------------------

Al-Fatihah buat Allahyaham Datin Zainon, ibu mertua along sy, yang telah meninggal dunia pd dec 9, 2008. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di dalam golongan orang² yang beriman, Aminn`



sebak tatkala mendengar imam membaca talkin

3 comments:

S h i n o said...

ehh ubi gajah tu yg mane yer?
xpernah lak dengar ade ubi gajah..
aisehh..

Sub said...

hahaha...
apakata awak turun berleter kat player mesia sambil tarik telingan diorang...
mesti nampak cute...
haha...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

takziah..