Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, December 24, 2008

.masjid kristal.

Baru berkesempatan ke Taman Tamadun Islam di Terengganu. Cuaca panas, sekadar menunaikan solat di Masjid Kristal n melihat gitu² aje dr luar replika masjid yang lain.

Dari dulu, hinggalah sekarang, orang masih lagi bercakap tentang masjid kristal tu kan. Ada yang kata, masjid tu bentuk macam tokong cine la, mcm muke sami buddha la, kiblat salah, n bagai macam lagi. Bg sy, bukanlah mahu menidakkan atau mengiyakan, ttp, sy rasa, itu rumah tuhan dan rumah untuk umat islam beribadat, n andai kata segala mcm cerita itu benar, tentu para alim ulama' tidak akan membenarkan para tetamu menunaikan solat di masjid berkenaan, bukan gitu?

Sekadar ingin menyatakan rasa hati, tak ada benda dalam dunia ni yang orang tak kan amik tau / bercakap kan?



:: itu saya, =p ::


:: pasar payang ::

:: pasar payang ::



Sebelum pulang, sempat singgah di rumah teman baik sy, Sufy.. Dia sudah pun mula bekerja pada ahad yang lalu, dan saya, akan meneruskan perjalanan saya sebagai pelajar mulai 28hb ini, ;).

------------------------

kesal sama sistem UiTM, buat bengang oke! 28hb nk register, kasik kuar la itu official offer letter, xmo sekadar org call kat phone je! esk 24hb if xkuar jgk, siap la, baling B-O-M satuu!!

2 comments:

hyfa hasan said...

hai..nice blog..
oo.. kamo bcuti ke kat KT tu??
emm.. actly saya pun org trganu..

Amy_Myra_Eiyra_95 said...

wah terengganu?
saya pun baru balik dari terengganu..
dulu ade sinngah masjid kristal..
tp bentuk die lain siket dari sekarang..