Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, December 19, 2008

.birthday ibu.

18 December 2008 : Birthday ibu yang ke 49..


Alhamdulillah, sehingga hari ni, sy lihat, ibu sentiasa sihat tanpa sebarang gangguan masalah kesihatan yang serius, kecuali lenguh² bdn yang boleh dikatakan lumrah bila umur dah meningkat. Saya doakan kebahagiaan ibu akan kekal untuk selamanya. Sambutan hari jadi ibu tahun ini, sy dapat rasakan kegembiraan ibu saya bertambah, walaupun kekurangan seorang ahli keluarga, si angah yang akan pulang sabtu ini, tapi kehadiran cucu sulung, azrene sbg tukang menceriakan petang tadi. yang pasti, sy terlupa utk snap pic tuan pny hari jadi, ttp, pic & video si kecil ni yang banyak jadi koleksi, hehe`..

Sekali lagi, wajah azrene utk post hari ini.. (^_^)





xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

alhamdulillah dgn keputusan semester akhir saya, sah tamat suda diploma ini.. sangat bersyukur, walaupun xla penuh 4, saya happy setelah usaha saya selama ini, memberi hasil, dan happy juga mungkin kerana di buku convo nnt, nama saya punya bintang , ;)

9 comments:

aie akaike said...

selamat hari lahir utk ibu kamu juga. azrene sgt comel! ;)

dumdum said...

eh, dean list kah?
perghh~
tahniah2!
:)

aie akaike said...

tq menge'link'kan.. heh..

Sweet Thinker said...

hp bday. muda lg beliau. ptt la kamu muda. :)

filanastasia said...

fatin : selamat hari lahir untul ibu kamu ya..

pstt.. budak kecil itu sgt tomei.. huhuhu

Anonymous said...

semoga panjang umur dan murah
rezeki....aminnn.
cakap kat ibu eh !
cik erni

.fatin nabila. said...

aie : tq²..

damme : xdela cerdik ngat, hoho`

sweet : tq, awet muda, besela`, :p

filanastasia : tq.. comeyl cm mcik die, :p

cik erni : time kaseh cik erni! ;)

adyra zainal said...

congrats sbb da abis diploma!..
=)

nj said...

Fatin...congratulations! May you have brighter future. Do not be too choosy of what you want to do...Just Do It! I mean in working opportunities or in furthering studies..
All the best!