Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, November 10, 2008

.unknown number.

016-9488337

no ini sering ganggu sy..
call lewat malam buta..
bila tanya ni siapa..
jawabnya, xkenal ke? xpela, kte kenal² ya..

beng beng beng + ong ong ong..
= beng + ong
= BENGONG..!

sy xtau sape kamu n lgsg xnk knal dgn kamu..
geli + nyampah sgt²..
dh berlarutan dlm tempoh yang lama sgt dh asernya..

1x ckp, 2x ckp, 3x warn, kaco lg, haih, mane leh sabar kan..
dahla ada style mcm indon² sket ckp, xpon, bai mayb..

skrg pon dh byk sgt dgr cite psl gol manusia dr seberang ni yang kaco perempuan malaysia..
sbb tu ramai budak² yg baru nak naik, ramai yang sampai lari pg sana..
sbb pd asalnya, over rajin layan call + msg dr jantan cmni..
last².. sndri pk la pe jd..

tp, mmg sorry sgt la if nk harapkan fatin nabila ckp baik² dlm fon esp dgn anonymous yang se + ngal mcm ni..
nk reply msg, erk, lg la..

tension..
serabut, lg la..
nk g report kat sape la ni ya..

----------------

oh abg polis, tolong saya! (-.-)

---------------

nota kaki :

perasaan menyampah meluap² tatkala membaca kenyataan NH di bi-pop keluaran berita harian 9 Nov.. haih`.. manusia manusia..

--------------------


mood sangat tidak baik.. ishk, penangan sebulan sekali..`

2 comments:

S h i n o said...

peminat misterii huhu

susah jgk kalau ramai org minat ni yer.... :P

13may said...

huii...bahaya tuh...hati hati ok

oh ya! jom kita sms dua org ;)