Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, November 6, 2008

.tortet.

Sepanjang 2 mlm x online..

Bahu sy sakit..
Alkisah dlm usaha nk kecikkan balik bdn, sy pakai la tortet [bkn nama sebenar]
then, plan, before tido nk bukak, xnk pakai smbl tido, takut sesak lak..
tp, mcm bese, bila dh baring, lupekanla niat tu, auto terlelap..
salah bantal, salah tido.. jadila sakit bahu..

special thanks to ibu..
dia urut bahu sy byk kali..
riso agaknya dh sy x ubah mcm hulk bile berjalan..
[suria, dh jd mcm hulk mcm ko dh, :p]
bahu pon xleh tegak, ngee`..

lunch smlm, kuar mkn dgn ex-officemate..
thanks kak sharifah n kak tini, belanja i mkn..
konon la nk diet, alih², licin sepinggan..

-------------------------

musykil.. bila Giant kt Mesra Mall nk bukak..?
barang dh penuh dlm tu, apa lg yang kurang..?

ni ada orang cakap.. orang cakap, bkn i cakap.. hehe`

ada orang cakap sana sini :
MB xnk bukak sbb mall itu terletak kat Kerteh/Kemasik, bukannya di tempat tinggal dia iaitu Kijal..

ada orang sahkan fact ni ckp :
Dulu MB de uat MOU ngn Giant nk bukak kat Kijal, tp, last², Petronas buat kat Kerteh/Kemasik

ada orang chot chet pulak cakap :
Mesra Mall ni projek MB dulu, MB skrg, sume projek MB dulu dia xnk on kan..

haih, ni la mainan politik kan? yang sengsara, rakyat..
kalau betul la..

-------------------------

petikan di atas adalah dari mulut² pekerja di sana + jiran² spt makcik lorong belakang / jiran / kampung sblh..
jgn slhkan sy, sy x bersalah..
sy sbg penulis blog, tidak mahu ditangkap, :p
dan tidak mahu blog sy masuk buletin utama, haha`, prasan..

6 comments:

KoNda-KonDi said...

hehehe..kesian..cik fatin bkak giant sdirik la..kaya beb..

dumdum said...

'tortet'?
muahahah
eleh, malu2 lak nak bagi name sbnr.

huish byk ckp2 btol ye. giant je sbnrnye :p

Nuur Ailmi said...

ye, sume mainan politic...giant dengar kate nak saman govt.. hee :) (saya turut terlibat di sini, oupss!)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

gudluck in dieting..we're under the same roof! hehe..

S h i n o said...

Org KT panggil giant tu "GIII-ANNG" hehehe~

.fatin nabila. said...

apis : xnk bukak giant~! nnt nobita xnk dtg kerteh, haha`..

damme : eh, btol la, bukan name sbnr, mende tu low profile, malu nk xpose name sbnr, haha`

nomie : saman, saman, saman..`.. bagus tuh.. hehe

siti bum bum : gewd gewd..

shino : hahaha`.. org qlate sure jaye.. lala`