Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, November 19, 2008

.siyes, xde tajuk, haha.

kblkgn ni, jrg tulis psl life sendiri,.
if tulis pon, benda yg di'tag', xpon, article menarik.
bukan pe, terasa mcm, perlukn privacy dlm idup.
blog ini status public, mmg sy xkesah if sesape yg view.
sbb ada content lam blog ni, useful utk org laen.
tp, akan jadi kesah bila viewers itu chot chet di blkg.
chot chet sorang² xdehal la, gile pon, dia gile sorang.
ni tidak, kritik itu ini, bebel sana sini.
ni kn blog sy, sy ade hak nk tulis apa sj sy nak selagi sy x ditahan abg polis. ataupun blog add kuar kt paper @ buletin utama, haha`
pendek cite la, nk view, view la, tp, xpyh la nk putar belit cite balik.
lgpon, kisah dlm ni, byk x bernama.
if ada pon, nk buat cmne, atleast, glamour tuan pny nama, lols.
yg penting jgk, sy happy bila sy uat pape kt blog ini.
samada orang suke @ x, well, ini blog i. :p

-----------------

kepada yang berkenaan :

cmnila, xyh susah² nk remove ip, sy ttp tau. n kt friendster pon, xpyh la susah² nk buat account byk² then add sy, sy xrasa pon sy kurang cerdik, sbb sy still boleh tau, itu kamu, :p.

kepada si lelaki yg terlupa status diri :

sudah² la m'gatei. bajet ensem sgt la tuh? anak dh lebey dr sorang, prangai kalah org bujang. kalo dh pe'el xbtol tu, mmg boleh nmpk la, xyh la susah² nk perah otak bg alasan kutuk² isteri konon isteri tu xpndai itu la, ini la.. bwk² bertaubat, kot mati esok lusa, xke naya? ishk, kena tayang SAJAK KEMATIAN patotnya. xyh nk banned² tayangan sajak tuh, bg sedar sket. tayang bkn stakat kt sek, kate kt sek, budak xckup besar lg, takot, so, tayang kt co. besar², tiap kali before meeting, tayang, baru betol, lalala`..

-----------------

1 comments:

Danial Ikhwan Jaafar said...

serius, laki yang kutuk2 bini sendiri, lepas tu komplen2 kat pompuan lain...memang orang yang tak bertanggungjawab!!
masa bercinta bagai nak rak, bile kahwin, baru la nampak buruk2 semue bini tu. tau nak seronok je, sedangkan kahwin itu merupakan permulaan untuk satu tanggungjawab besar...aish..aku pantang aaa....

sape tu patin? ade laki orang kaco ko ke??? bengang aku laki camni...

they give guys a bad name.. =P