Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Saturday, October 25, 2008

.october 23.

tidur 3 pagi, bangun 6 pagi..
sejuk², bangun mandi..
siap², balik uitm lg..

--------------------

previously, enche latep kate 9A3..
tunggu², haih, manenya..

then enche latep call, "tukar tempat, 10A2"..
ishk, malu amat sy pny muka..!
kenapa? sbb b4 tu ada lect tanya..
"awak nk guna ke bilik ni? ada kelas? sape lecturer?"
dgn yakin diri, dipendekkn ayt, "nk present report practical, dgn cik latep, ye², mmg nk gne!"

--------------------

patot turn no. 2, alih², "ok, awk start dulu.. "
gigil gigil, afta 15 min, "that's all from me, thank you"


si teman yang ke'capek' an menunggu si rakan yang syok present kt dpn

--------------------

gumbira hati ini, dh abes sume skali..
harap², sem ni, result lebih lagi, aminn.. (^_^)..

--------------------

pic ini diambil di blok 7..
bkn pe, xpernah nmpk "taman" ni..
pk², sapela org uitm yg "kreatif" ini? hehe'



oh, si perempuan ini perlu berdiet kembali
tp, apakan daya, dia malas lagi!

3 comments:

KoNda-KonDi said...

kire da setel smue la ek fatin??

FaRHaNa-KuN said...

waaaa lawa seyy taman tu..baru ade kot :D
dun wori..dpt a+ nyer, en. latep skang baik..bowla pun gud presenter wut~~

.fatin nabila. said...

apis : presentation settle dh, tggu smbg deg je, i'allah..

feno : boley la chantek itu taman dr dulu kosong xde pe, hehe`..
me a gewd presenter? ahaa, puji ka? tenkiu la gitu ea. lol