Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, October 5, 2008

.sehari sebelum.


tuesday, september 30, 2008

pagi ni, pergi lagi pasar dengan ibu n ayah.. kali ni, pg cari bunga, daun pandan, n air mawar sbb nk letak kat kubur datuk n nenek.. banyak sangat bunga yang cantik, n xmahal pun.. seronok! ;)



bunga putih ni, sho-sho chantek!

tgh hari tu plak, alang² abg raden dah dtg, plan igt nk pg jln kejap, cari controller ps adeq n air sikit.. so gelli atie if igt kejadian ni, kete abg raden ala² evo itu tetibe rosak tgh jln.. tp, best, ahaha`.. first time kena, duduk la tepi jalan dgn muke kesian.. dahla panas, adehla, hehe~


finally, ayah dtg, bawa kami pulang, ;)

n malamnya, biasala, malam raya, segala jenis mercun main, lawan dgn anak jiran umah ujung.. tp, maafla yer anak enche rahim, sy rasa, mercun anda masuk angin, x power ponnn, :p.. paling best, mercun merdeka, cantik sangat sangat sangat! ;)

baru prasan, pic sy x byk yer.. oh, lupa, sy tukang snap, ahaa`

1 comments:

dAmmEdAmIaH said...

wah, bunga2 untuk apakah itu?