Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, October 9, 2008

.pulanglah.

.kalau perati kn, pelakon² veteran kt malaysia ni, selagi dieorg sehat, x uzur, selagi tu orang x pernah appreciate dieorg kn..

.byk dh contoh, bila dh sakit, or dah tiada, br la bg award sbg kenang-kenangan.

.bg sy la, kdg² rasa kesian tgk untung nasib pelakon skrg.

.sy plg ske fauziah nawi bila berlakon, mmg berkesan.

.esp, cerita time bulan puasa, smpai boleh menangis if tgk.

.latest slot drama yg sy tgk, cahaya ilahi if x silap, ada kt channel oasis, xpon, prima, lupa plak.

.fauziah nawi bawak watak ibu yg tahan je dgn sikap anak walaupun anak dia kurang hajar yang amat, sanggup tolak ibu sendiri smpai jatuh, tp, still tunggu anak itu balik, sampai la saat dia mati.

.honestly, sy nanges tgk cerita itu, sama jg dgn ibu sy, ibu pon nanges.

.tp, bila pk², igt² balik, fauziah nawi ni selalu ke dpt award? rasa tiap² taon, ada je lakonan dia yang berkesan, mcm xpernah dpt je - correct me if i'm wrong ok?

.yg pentingnya, kita as a viewers, bila tgk tv, mana cerita yang elok, bagus, ambil la pengajarannya.

.kadang², apa yang ada dalam cerita, dlm iklan, mmg ada terjadi atas dunia ni.

.insaf-insafla ya semua.. skrg ni, still dlm bulan syawal.. so, sempat lagi untuk sesiapa yang x balik lagi jenguk ibu bapa tu, pulanglah.

HULURKAN TANGAN SELAGI DIA MASIH MAMPU MENYAMBUTNYA

iklan TM itu sangat menarik.. kpd kamu, faham² la.. sy xmampu utk msg kamu suda, takot disalah ertikan, cukupla, dgn iklan² di TV, faham² la ya.. (^_^)

1 comments:

FaRHaNa-KuN said...

iklan TM? yg mane eh? yg anak die haziq tuh ke..yg die tidow kat town coz nk wat keje? haha~ konpius2..pe2 pown aku vote iklan pencurik kucing. klaka gile oke!.."kalo org ckp org, kalo kucing ckp kucing..aku tembak kang"~~ohoho