Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, October 9, 2008

.perihal pasangan bertunang.

orang bertunang panas bontot? rasanya mmg betul.. tp, sedikit rasa kesal dgn sikap segelintir orang yang selalu buat hal time bertunang.. buat masa ni, sy lihat, golongan lelaki yang banyak cari pasal time bertunang.. bukan nk ckp perempuan itu baik, ttp, pd pndgn sy, perempuan ini senang utk setia pd yang satu, ttp lelaki lebih suke meliarkn pandangannya thdp yang lain..

bukan xada perempuan buat hal, tp, maybe, total dia, kurang dari lelaki, kot?

--- kandungan asal entri ini di padamkan atas permintaan sy sendiri, ada logik? ---

petikan doa dr blog cik dayah surea.. (^_^)]

Ya Allah, jika benar dia adalah jodohku, kekalkan lah kami bersama dan jauhkanlah kami daripada perlakuan maksiat. Dan benihlah kasih sayang kami keranaMu Ya Allah, Pencipta kami. Berikanlah rahmat Mu pada kami. Sesungguhnya Engkau Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Tetapi Ya Allah, jika dia bukan untuk ku, jauhkanlah kami. Sesungguhnya aku takut jika hubungan ini membawa kepada kemaksiatan padaMu Ya Allah. Sesungguhnya aku tahu, siksaanMu sangat berat. Ya Allah kabulkanlah doaku, sepertimana Kau kabulkan doa-doa orang yang beriman. Amin.

entri ini sekadar hiasan.. sy belum bertunang, tp, suda pening dgn mslh org bertunang, menyampah ok!

0 comments: