Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, October 14, 2008

.mesra mall.

itu mesra mall yang terletak di kemasik sudah dibuka pada 10-Oct yang lepas..
manusia di situ? adeh, agakla ramai.. sehingga mengambil masa lebih kurang 24 jam untuk menghilangkan kegelian, ngee.. kedai disitu, ok la, yg penting, giant! senang nk beli brg!

perginya sy pd hari itu, menjengah² di kedai Toys r Us.. nasib baik si adeq ni dh besar, besar sikit la, so, xde la demand nk itu ini.. yang kami beli, hanyalah Jumbling Tower yang berwarna pink atas permintaan sy, ahaa`.. ya, sangat menarik bermain dgn nya, apabila sampai shj di atas, ia runtuh begolek² kepingan kayu itu, :p..

tp, smlm, dan 2 hari lepas, sy n adeq mempunyai cara bermain baru menggunakan wooden pieces itu.. walaupun, hakikatnya, jumbling tower itu bermain dgn cara lain, disebabkan frust akibat x pernah nak dapat habiskan game itu, sy n adeq, membuat onar dgn wooden pieces itu..

hasil mainan kami :


- itu rekaan tower bersama pedang rm5 kesukaan yang dibeli di cempaka tatkala sehari sblm raya -


perasan pny version : cantik jgk kn? ahaha`..

7 comments:

S h i n o said...

sekarang xde la org kampung merungut nak gi shopping kt KUANTAN ngehehehe~ :P

Riezal said...

kegelian berhimpit2 tuu.. boleh bayang berapa ramai org kat situ fuhhh

.fatin nabila. said...

shino : kena g kuantan jgk kot, :p

riezal : tau xpe, gellllliiiii!

nurilahi said...

haha, fatin tak penah besar ek..maen lagik :P

best selamanya jadi kanak2 :D

FaRHaNa-KuN said...

cantek ok!

nape anda x jadi jurutera je? ade bakat~ :D

kemasik said...

Giant bila nak buka? rasa xjadi buka tahun ini.

kemasik said...

giant bila nak buka? rasa x jadi buka tahun ni.