Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Friday, October 31, 2008

.maaf.

amaran : entri ini mengandungi unsur sesudu kenyampahan, sedikit kekasaran, dan secubit kejiwangan dan ke entah ape² an secukup rasa

-------------------------------------------


suatu malam, seorang gadis call kwn lelakinya sambil nanges²..

kwn lelaki : apsal nanges ni? story cepat!
gadis : sedeyy..
kwn lelaki : tau dh, sbb sedey la nanges.. apa yang buat sedey ni?
gadis : chenta..!
kwn lelaki : online x ni?
gadis : on9 la, nmpk ko, ak invi.. nk chat boley, jgn buzz, tenet slow ni, nnt hang`

--------------YM-------------



kwn lelaki : buzz!
kwn lelaki : buzz!
gadis : gila gila gila!
kwn lelaki : hehe, jgn marah.. smbg story td ok..
gadis : bla bla bla bla bla...
kwn lelaki : hmm, kali ni, story pe plak buat ni?
gadis : kuat berjalan, jiwang terlebih, hehe`..
smbil continue nanges
kwn lelaki : jiwang? ko mmg jiwang.. berjalan mana plak kali ni?
gadis : mcm², pg situ, sini.. rock the world tempat terbaru..
kwn lelaki : hahahaha! rock the world.. hahahahahahaha! lawak bodo!
gadis : oi, org sedih ni, igt lawak ke.. btol la! tgk lam bilik tv after spm, cd asha, tgk gak tu!.. gile, gelakkan org je tau..
kwn lelaki : byk² story, rottw jgk yg ko sebut, lawak sial!
gadis : ikot ko ah, gile!
kwn lelaki : confirm dia blah lepas cerita ni?
gadis : ye kot.. tu last ckp fon pon ngn dia, lepas tu, ptg, msg kejap², mlm x, sampai esok hari
kwn lelaki : yela tu kot, effect tang tu, haha!
gadis : ye kot, ok jgk, tepat kene, hehe`.. gurl yang dia 'nk' nmpk mcm baik
kwn lelaki : nampak je? pakai tudung?
gadis : pakai..
kwn lelaki : ala, kalau ak la, pakai tudung ,bkn bleh pcaye, konon control lebey, silap² yang tu lg dajal..
gadis : dey, tukar topic dh ni, balik, balik!
kwn lelaki : ahahaha`.. biasa after story, happy, yang ko nanges, motif?

gadis : entah.. well, sblm ni nanges gak sket², tp ak ni, kononla jiwa kental!
kwn lelaki : ko mmg, ak kate bengong, ko marah, kate gile, mrh jgk, tp, ko mmg bengong + gile!
gadis : *&^*%$$%! hehe`
kwn lelaki : sudahlah, ni last ko auta² ek? sampai bila.. x penat ke?
gadis : penat.. hatiku hancur mengenang duka, berkeping-keping jadinya..

kwn lelaki : nyampah, mana ko blajar lagu² lama ni?
gadis : well, i mmg minat, nama lagi jiwang kan, hehe`.. tegar tuu..
kwn lelaki : dahla.. serius ni, stop ok? ni last.. xske la kwn ak buat cmni.. sedih², buat sakit hati diri sendiri kn?
gadis : if xnk stop?
kwn lelaki : ak jauh hati la ngn ko..
gadis : hey kawan, jgn laa..
kwn lelaki : promise me?
gadis : insya allah..
kwn lelaki : promise la minachi!
gadis : yela, insya allah, xberani janji², insya allah, xnk buat dah.. kang janji, tetibe x sengaja terbuat, mati la ak!
kwn lelaki : eleh, bkn bleh kire ko ni.. tp,ak pcaye ko.. mcm ak xknal..
gadis : heh heh heh.. tau xpe..
kwn lelaki : publish lam blog ek? :-p
gadis : alaa, sibuk, nk jugak..
kwn lelaki : ala, bukan selalu.. ak ni low profile kan!
gadis : yela, nk buat ni..
kwn lelaki : 2 ak syg ko nih! hahahaha`..
gadis : ko gile!

saki baki perbualan, tidak dapat di publishkan, terlalu kuang asam, maybe? lol

-----------------------------------



okay..
atas permintaan kamu my friend -
**

sy fatin nabila mohon maap kepada si lelaki yang sudah di auta dgn cara cerita benda palsu ttg sy kpd anda.. sy bukanlah seorang alim, tp, i swear, dey kici, i xbuat itu sume daa..` tp, sy xkesah pon if anda semua xnk percaya, ada bagusnya..

ini kerana, sy harapkan anda tiada di sisi saya.. sy pasti cara itu berkesan kerana sebelum² ini, cara ini berjaya.. sy xheran, mungkin anda sudah bertan² menghebahkannya.. buat la dey, i xkesah.. hehe`

sy sudah janji pd kwn sy, biarlah si anu itu yang terakhir di auta.. sy bukan ape, risau je takut orang terasa.. haih, xkesahla..

minta maaf ya lelaki..

sy doakan kamu semua si lelaki + teman baru mu bahagia hendakknya, or yang masih tiada teman, insya allah, nanti someday, jumpala ya..

-----------------------------


p/s : si anu yang terakhir : terdetik jgk kt hati ni sayang akan kamu, n mau pergi jauh, tp, sy tiada daya kerana sy tau, kamu lebih menyayangi si dia walaupun kamu sering katakan, "she's my friend".. sy xkesah undur diri, sbb sy xnk sakitkan hati sendiri even sy menangis lagi.. kerana sy tau, lebih baik sy menangis sekali dr berulang kali.. mohon maap ya pak! ;)

2 comments:

S h i n o said...

smile ok? xelok sedih2... :)

.fatin nabila. said...

dah boleh smile dah.. ;)