Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, October 16, 2008

.award.

award? oh, terharu..
si angah memberikan award pd sy even sy br sebulan jagong, ahaa.`
well, i kan adeq dia, xbg, mau kne bantai, lol..

ini awardnya :


Rules utk tag ini..

1. Bagi just kat orang yang dirasakan GILA-GILA / BEST
[ oh, angah, achik gile ke? hehe`.. ]

2. Bagi kat 5 orang sahaja

3. Link orang yang terima award ni

4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia

5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !
(buat trackback sahaja pun sudah memadai)

award ni, nak bg sape ek?

em .. em.. em..

pk sat dlu ea, hehe`

2 comments:

FaRHaNa-KuN said...

blog anda mmg sangat sonok~ kalerful lak tuh~

congratssssss dpt award nih..haha :D

13may said...

tahniah!

:)