Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Sunday, October 5, 2008

.2 hari sebelum.

monday, september 29, 2008


pagi, dalam pukul 9 > or 10, pg pasar besar melaka, nak cari barang² nk masak rendang, sambal ayam, sayur, n ketupat yang dah siap anyam.. orang ramai, agakla.. tp, alhamdulillah, dapat parking dekat je dgn pasar, ada pulak kosong time² kete berduyun masuk non stop.. hari ni, xbyk sgt keje buat.. bila dh hujung² puasa ni, jadi lagi penat lak kn.. tahann je`..

time kat pasar, mcm² orang ada.. tp, yang paling menarik perhatian, bila tgk orang yang minta sedekah.. dari jauh nampak ada sorang pakcik tua ni, jalan slow sangat, terbongkok.. setiap orang yang lalu dia akan hulur bekas letak duit kat orang yang lalu, dengan harapan ada orang akan bagi duit, tp, semua buat xtau je dekat pakcik ni.. kecuali ada seorang dua makcik yang dah tua jugak.. orang muda, semua x layan pakcik tu, kesian kn..

me? dpt pandang dari jauh je sbb x lalu laluan tu.. sorry pakcik.. :(

malam tu, abang raden smpai, kami berempat pg kat pasar kat cempaka, tlg beli baju raya utk abg raden.. 1 je benda sy beli, hehe`.. pedang itu chantek, warna-wana lampu dia.. pic akn diupload kemudian ya, ;)

0 comments: