Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Tuesday, August 5, 2008

.*wink*.

.whew~ arini bos tade, due² bos tade, de 3 org je kt office ni, mulela, smlm pny la kental smngt nk uat siap keje arini, tp, mcm postpone, esk kot siap.. dr pg, smpai skrg, x uat pon, dok lyn tenet jer, ngee~

.pg td, check la mail, tggu mail dr pjbt bndhr s.alam, tggu pny tggu, aser nk tgk je alik mail lelame, yg dh brape taon lpas.. last² jmpe la msg mms yg dolu² lam inbox, taon 2006.. ha, 2 taon lpas la kn. download la sume pic yg de lam tu, kbnykn pic lelame, sume dh ilang afta com kne virus dulu..

.abes je download, pny la terkejut, pic gle² pny dolu, siap de pic ngn "bestfriend" lagik.. hahaha! anda tau sape "bestfriend" yg dimaksudkn? haa, yg tau, iye je la, yg xtau, jgn tanye, haha!.. ni ak ltk antara pic yg download td, ahaks~ umur time nih 18 taon kot.. xpon, xmasuk 18 lg, ngee~


[ni ngn fyza time pg air terjun menderu xslp, kt blkg tu, ex-bf bestfriend,haha!]


[pic ni paling xbley bla, aser mcm innocent je time ni, hehe~ baik gile²]

.ade lg la pic laen, tp, mls la uat semak je kt sini kn.. gpon, byk pic dgn ex dolu², trus del td, nyampah lak, saya kn xsuke org baik.. aish, baek ke dier tu? berlagak baik je tu, dier cm 'syial' jgk sbnrnye, xpe, xpe, nnt someday, kena la kt dier alik, what goes around comes around, ayte!.

.tgk pic dlu, cm kurus je pp tu asernya.. skrg, nape nth, makin lama cam makin kembung je pp ni.. uwaaa, nk kempis alik, nk kempis alik! tolonggg! ada sesiapa buleh bantu saya??.

.geli, geli, geli.. someone anta pic panda kt sy, tp, nth nape, sy aser panda itu tidak comeyl, tp, saye merasakan feel geli yang amat sangat!! geli, gatei idung, tidak!! sy ltk kn pic kt sini, biar awk² yg tgk geli, if x geli, uat² la geli, yg penting, sy gellee!

[dhla kepala bulat², dekat², 2ketul sorg pegang lak tu, eeee, gatei idung]

2 comments:

shinO サイフル said...

wahhh comelnye panda tu ..?? kiut sgt.. err..terkomen gtu plak. :D

Kalau badan dah stop tinggi maka ia akan mengembang pulak dan yang pasti anda sudah terlebih makan hehehe~

p/s: thanks for visit my blog.
cheers! :)

.fatin nabila. said...

ahh, tidak..
tp,mungkin ya..
sy terlebih mkn..
bukan slh sy, umh tu terlebih makanan, sy tukang mkn jer, :p