Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, August 11, 2008

.wahaha.


.ahaaaaa.
.ila, jgn marah no ak letak pic piey.
.sebab pic tu special, hubang hidung pon leh nmpk, ahaha`.
.mane de lupe, ingat lor ko tamby ketot weyh.
.orait², ni ak letak special utk ko, ;).


.hehe`.
.pic ni time kte g mcD before tu kn.
.cam bangang je, boring² xpk pjg, trus pegi mane nk pg.
.lg sdp time g picnic kt teluk bidara.
.ahaks~.


.muke ak wajib la de kn, ngehehe`.
.best time ni, ak tgk² alik pic, mcm de connection pic ats ngn pic bwh ni.
.tgk piey suda, hahaha`


.hahahaha`.
.windu ngat nk g picnic lg.
.nnt before smbg degree, kte g lagi reramai eh.


(^_^)

1 comments:

Anonymous said...

kirim salam kat ila...budak terengganu kn...laksa satu...hehehe