Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Wednesday, August 13, 2008

.UiTM.

*edited*


Photobucket

surat chentaku untuk khalid sayang..
rabu - 16:10

hai darling sayang, i ada 2 taon lg nk abes blajar..
u jgn la bg cadang itu ini tau..
sabarla, tggu la i abes study dlu..
bile u uat cadang itu ini, kecoh nnt..
u tgk smlm dh la, rmai tu geng² i dh marah..
kang nanti, if uat lagi, mau kwn² i join jgk..
dieorg tu bab² monteng kelas paling suke, lagi² rospa,ngee`..
tp,if dieorg monteng, bukan sengaja, ade sebab kn..
effect kt i pon, nnt i xley blajar dgn aman..
u tunggu i abes dulu ek..
then u nk uat kecoh, fine, i xde la mrh sgt..
tp, mrh mmg marah jgk , tp, xla se'HOT' skrg..
ingat tau..
nak uat pape, nk ubah² ke, tggu i abes blajar dlu yer.
xlama, 2 taon je lg.
i love u khalid..
ingat pesan i taw..
jangan nakal² ya Khalid. ahaa`

.i sayang UiTM ok!.
.no need lah 10% tu.
.kami same² malay dlm tu aman dh.

sekian,

weks

2 comments:

shinO サイフル said...

huhu~ jeles la tan sri khalid dapat surat cinta dari u.. i xde pun.. auuwwwww... :P

Zaini said...

haha

jangan nakal² ya Khalid





heh.