Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Thursday, August 7, 2008

.boyfriend.

.mereka kate ak demand.
.ada juga kate ak ni memilih.
[demand ngn memilih, bkn ke lebey kurg same je kn?]

.tp, ak bukan sengaje nk demand².
.ak xjmpe lg org yg ak kenan.
.ikot ske atie la nk single², shibuk jerp. weks, :p.
.dh xjmpe lagi org yang ade ciri² seperti yg ak impikan, nk uat camne kn? chewahh.

.ade org siap willing nk tlg carik lg, thanks je la ek.
.tp, if cari jumpe mcm yg ak nk, orait jgk *wink wink*.

.nk tlg ngat eh, haa, dgn ini, 4 da 1st time nk gtau nehs.

.ciri² boyfriend idaman, hahaha.

.rambut kena kaler itam.
.kalo boley, specky sbb nmpk cerdik, even xbrape nk cerdik pon!.
.baju peberet dier, kemeja lengan panjang kaler kuning.
.dier ske kai short, esp kaler gelap.

.kesimpulannya, saya mau boyfriend seperti dibawah ini!.

3

2

1

.jeng jeng jeng.

.sesiapa yang menjumpai lelaki yang mempunyai ciri² ini, pertemukan dengan saya ya!.
.saya kepingin banget sih, udah lama cari, tidak pernah ketemu hingga saat ini.

[ nobita, i love u till i die, yeah yeah!. u'll never be replaced ah! ]

5 comments:

shinO サイフル said...

hahaha~ ade ke gtu.. :D
Pepun, kat dunia ni mmg takde yg perfect. Kalau dpt lebih kurang pun takpe. Yang penting die jujur dan ikhlas ngn kita dan ada rupa sikit. Sbb kita ni pun bukanlah perfect sgt.Kalau nak pilih rupa semata-mata ade plak kekurangan bahagian lain. So,benda gni kena balance dan ada give and take baru bole pegi jauh.. huhu~

dAmmEdAmIaH said...

muahaha
cest,
camtuh kemeja lengan panjang ke?
bukan stakat tshirt ke?
patut ah pelik nak yg kunen jek
:p
ala, menyingle best, siyes,,
cme nfon tade bunyik n xley nk manjew2 ah
huahua

.fatin nabila. said...

to shinO -
ye cik shino, tol tu..
saye pon xperfect..
sbb tu saye xmo cr yg perfect sgt..
nnt ade je xpuas atie ngn saye..
n saye tau, en nobita xkn hampakan sy..
sbb tu saye nk carik jgk dier, ngehehe~

to damme -
oits, kn ke dier pkai kemeja tuh..
smpai ke pegelangan tgn nmpk baju dier..
ade kolar lagik tuh..
ade satu lagik lelaki idaman ak, nnt ak gtau cirik2 lak eh, haha!

annaheim said...

haha..comelnye nak mcm nobita...haha...:D

.fatin nabila. said...

to annaheim -
yer², nobita mmg comeyl kn,;)