Jana wang melalui internet dengan mendaftar di sini (Churpchurp)







Promosi iklan dan dapatkan ganjaran seperti iklan dibawah ini :
( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut )

Monday, August 4, 2008

.hari ini hidung saya x sehat.

.not in da mood la arini.
.dr smlm lg, soksek je keje, wargh!.
.pg td pon bangun awal, sbb xleh nk tido, tersumbat je idung ni.

.tp, tgh duk xde mood nk uat keje, tetibe, dpt la mail dr member², nth pape punye cite je dieorg ni anta tau.. tp, quite funny gak la sket², hehe~. salah 1, cite sal mat rempit.. alkisahnye begini.. ahaks~

Seorang bapa dipanggil ke hospital kerana anaknya bernama Khairi seorang Mat Rempit terlibat kemalangan.

"Anak Pak Cik kemalngan dengan lori besi ketika berlumba motor dengan kawan-kawannya,kepalanya tercucuk besi terkena otak,kami mungkin sukar menyelamatkannya",terang doktor kepada Pak Dolah.

"Tak mungkin",jawab Pak Dolah sambil tersenyum.
"Kenapa Pak Cik tak percaya?",tanya doktor.

"Macamana boleh tercucuk otak pulak ,anak saya ni tak de otak!Sebab tu dia jadi Mat Rempit,kalau ade otak mesti dia dengar cakap saya",jawab Pak Dolah.

.boley plak si bapa ni uat ayat gitu, hehe~. tp, agak btol jgk, if de otak, sure dgr ckp org tua kn..(^_^)

.arini lak, news paling hot kt paper.

.MRR2 is unsafe for users!.

.asernya ni dh 3rd time kn MRR2 proved to be unsafe utk pengguna ayte? erk, if la tetibe mendalah tu runtuh tgh² sesak, cannot imagine lah.. alang² dh repair, suppose uat da best la, xkn nk tunggu until someone 'mati' kot, br nk kecoh investigate la, ape la, thn org sana sini la, ayook..

.wargh, idung saye ni! nk je cabut n letak kt seblah, soksek la sendiri, lemas lak.. xpe, sabar, sabar, tahan, ujian, n yg penting, smile.. (^_^).

.sket lg nk abeskan taip resume org² ni, esok settle la kot satu file besar ni. arini saye dh xlarat tol la nk taip sume² tu, tp, update blog ni, larat lak, hehehe~.

.btw, congratulations to my friends - Aunty Ros Fariza a.k.a Pa.. kamoo dh dpt niece, sure omey banget nih.. nnt upload yer pic bby tu.. kte same² sexy kn ank buah kte, ahaks~.

.someone bg kte ayt yg kt bwh ni, agak² kenapa ya?wink*.

We never realise how precious little time we have in a day until its all gone

0 comments: